HARMONIJA?! Lola Smiljanić ispsovao Stojkovića! (VIDEO)

Na utakmici s Novim Pazarom, fudbaler nije birao reči kojim je "počastio" golmana svoje ekipe

  • 2

Situacija na utakmici između Partizana i Novog Pazara, u najmanju ruku, zaprepastila je gledaoce.

Ničim izazvan, golman Vladimir Stojković dotrčao je skoro do kaznenog prostora Novopazaraca da bi upravo on izveo slobodan udarac. Posle kratkog raspravljanja i s povratnikom na teren Lazarom Markovićem, golman se uputio nazad ka golu.

Na tom putu, vidno iznervirani Milan Lola Smiljanić vikao je na Stojkovića, a s usana su mogle da se pročitaju najsočnije srpske psovke...

Posle utakmice pojavila se informacija da su Marko Šćepović i Aleksandar Mitrović u klinču od treninga pred meč u Novom Pazaru, što na kraju nije demantovao ni trener Vladimir Vermezović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hool

    29. april 2013 | 06:47

    Mustafa i lola

  • zeka

    29. april 2013 | 00:08

    Ko je Lola da nekog tera i psuje od saigrača. Šta radi trener, ako ga ekipa ima uopšte i ako se dotični bilo šta pita. Lolu kazniti, a Stojke da je šutirao dao bi gol, a ne ko ove babe u napadu, treba im sto šansi da daju jedan gol. Hitno smena trenera inače loše nam se piše, ako može još u toku noći, oterati Vermezovića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA