ŠĆEPOVIĆ: Odlazim! MITROVIĆ: Pustite me da slavim!

Napadač Partizana najavio da napušta Humsku po osvajanju nove titule sa ''crno-belima'', dok njegov kolega iz napada ističe da ne zna ništa o interesovanju evropskih klubova

  • 2

Često osporavani napadač Partizana Marko Šćepović golom i asistencijom protiv Smedereva ''utabao je put'' ka potvrdi titule koja će, prema njegovim izjavama, za sada biti poslednja u ''crno-belom'' dresu s obzirom na to da se primakao rastanak sa matičnim klubom.

- Mislim da ima 99 odsto šansi da odem iz Partizana. Takav epilog posle tri sezone u prvom timu je i realan. Već imam neke ponude, ali neka ostane tajna o kojim klubovima je reč, bar dok se ne završi posao. Odlazim srećan, kao pobednik i član generacije koja je uspela da se izjednači sa Crvenom zvezdom po broju titula. A ja sam bio tu kad smo osvojili tri pehara. Nadam se da će, ko god da ostane, već sledeće godine da prestigne najvećeg rivala u konačnom zbiru, a onda i nastavi pobedničkim stazama, po uzoru na našu košarkašku sekciju - rekao je popularni ''Šćepakadabra''.

Slična sudbina mogla bi da zadesi i njegovog kolegu iz napada Aleksandra Mitrovića za kojeg su zainteresovani mnogi evropski klubovi, pre svega Napoli. Ovogodišnja titula bila je prva u seniorskoj karijeri za mladog napadača, inače rodom iz Smedereva.

- Fenomenalan je osećaj osvojiti prvu titulu sa Partizanom i to u rodnom gradu. Žao mi je što nisam dao gol, ali me standardno neće, kao što me nije htelo ni u derbiju. Pitate me još za eventualni odlazak, a ja ne znam šta bih vam rekao, jer ne znam ništa vise od onoga što pišu mediji. Dajte da završimo sezonu, proslavimo titulu kako dolikuje, pa ćemo posle pričati o svemu - rekao je Mitrović.

Sredinom prvog poluvremena ''crno-bele" je zadesio veliki peh kada se prvi golman Vladimir Stojković povredio, pa ga je na golu zamenio Nikola Petrović, koji je rekao da je pobeda protiv Smedereva značajna jer je njom osigurana titula prvaka.

- Iznenada sam dobio šansu umesto povređenog kolege i mislim da sam je danas dobro iskoristio, sa dve odbrane sam spasao Partizan remija, a možda i poraza, ne daj Bože, da je utakmica duže potrajala. Ovo je značajna pobeda i važna titula, šesta za redom - rekao je Petrović.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA