Ana Ivanović brža od mraka

Posle Petre Martić, naša najbolja teniserka, na Rolan Garosu pobedila je i domaću teniserku Matildu Johanson sa 2:0 (6:2, 6:2). U 3. kolu igra protiv Viržinije Razano

  • 1

Brzo i lako Ana Ivanović je završila posao u 2. kolu Rolan Garosa. Posle Petre Martić, pobednica na pariskoj šljaci iz 2008. godine je u arhivirala i domaću predstavnicu Matildu Johanson. Ana je sa 2:0 (6:2, 6:2) pobedila i u 3. kolu igra protiv još jedne Francuskinje − Viržinije Razano.

Prvi set je naša najbolja teniserka i 14. nosilac na drugom Grend slemu dobila za 28 minuta. Bez mnogo muke, iako je, recimo, forhend u pojedinim momentima i nije "slušao". Ipak, lako je došla do 4:0, a onda Matildi dozvolila dva gema.

U drugom se razigrala Johansonova, kako je Tipsarević rekao "napalila", i odmah na startu Ani oduzela servis. "Crtala" je tada 94. igračica sveta po terenu, ali ne dugo. Ana je malo "dodala" gas i odmah vratila brejk te je meč posle iskusno privela kraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ant

    29. maj 2013 | 23:39

    Ana je teniserka ranga 30-50 mesta na ATP. Na to ce je podsetiti njena sledeca protivnica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA