Rakočević rizikuje karijeru zbog finala s Partizanom!?

Kapiten Crvene zvezde će, ako treba, i s jednom nogom igrati finale protiv Partizana bez obzira na to što problemi s mišićem mogu da ga pošalju u penziju

  • 7

Igor Rakočević biće u sastavu Crvene zvezde na početku finalne serije plej-ofa protiv Partizana, ali time ozbiljno dovodi u pitanje igranje košarke u narednoj sezoni jer je povreda parcijalne rupture mišiće veoma ozbiljna.

Telegraf saznaje da će Igor stisnuti zube i, pored ozbiljnog upozorenja da bi ova sezona mogla da mu bude poslednja u dresu Crvene zvezde, odigrati seriju protiv crno-belih.

Generalno, stanje s mišićem koji je povređen još na meču protiv Mega Vizure 10 maja nije se pogoršalo, ali postoji veliki rizik kad se uzme u obzir to da će se utakmice finala igrati praktično na dva dana. Bespotrebno je nagalašavati kakvi dueli Igora očekuju s Partizanovim defanzivcima.

Igorova želja da igra je nesporna, a nezvanično se može čuti da je tokom treninga govorio i da će "s jednom nogom igrati" ako bude trebalo.

Na konferenciji za novinare Dejan Radonjić nije govorio o Igoru Rakočeviću i njegovom angažmanu u finalu plej-ofa, ali je otkrio da prvi meč finalne serije Boris Savović dočekuje s povišenom temperaturom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjus

    4. jun 2013 | 14:24

    Ovoj tekst nema veze sa mozgom. Igor je igrao i u prošlij utakmici u nedelju 15 minuta, plus bio je spreman i za petak kada je odradio prvi trening. Dejo Radonjić je na konfernciji posle podede nad megom rekao da je Igor oporavljen a da će igrati ...

  • Miloš

    4. jun 2013 | 14:25

    Kakav heroj. Treba mu dodeliti orden. Evo prilike Tomislavu.

  • Aleksandar Milosevic

    4. jun 2013 | 15:14

    prilicno je mlad da bi rizikovao karijeru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA