RADONJIĆ: Igramo do kraja, samo tako možemo da dođemo do titule

- Dobro je što je Skot dao doprinos pobedi, postigao je bitne poene, a važnu ulogu imao je i Dejan Đokić u ključnim momentima utakmice - rekao je trener Zvezde

  • 4

Slavlje navijača i košarkaša Partizana grubo je trijumfom u trećem meču finala Superlige odložio "crveno-beli" kolektiv, slavivši sa 81:74. Utakmica nije donela ništa zanimljivo jer nije ni moglo uz 60 dosuđenih prekršaja, a u takvoj igri presudio je bolji šut Zvezde sa linije penala. Istina, Partizan je iznenadio i Majkl Skot, odličnom rolom, posle nekoliko meseci. Njegovu igru je pohvalio i sam trener Dejan Radonjić.

- Gradili smo igru svih 40 minuta, početak nije bio idealan, međutim, uspostavili smo kontrolu tokom druge četvrtine, nismo dozvolili protivniku da se rezultatski odlepi. Imali smo i ranije priliku da uđemo u pozitivniju situaciju, ali smo uspeli da izdržimo sve pritiske. Partizan je i dalje u velikoj prednosti i ima još jednu meč loptu, već u sredu - rekao je Dejan Radonjić, i dodao:

- Koncentracija je bila na značajno boljem nivou, jer smo u ključnim momentima imali dobra rešenja. Igramo do kraja, samo tako možemo da dođemo do titule. Morao sam da rotiram veliki broj igrača, hteo to ili ne, jer smo imali probleme sa faulovima.

Iako ne praktikuje da imenuje pojedince iz svoje ekipe Radonjić je ovaj put napravio izuzetak, spomenuvši mladog Dejana Đokića, ali i Majkla Skota, koji se vratio iz "mrtvih".

- Dobro je što je Skot dao doprinos pobedi, postigao je bitne poene, a važnu ulogu imao je i Dejan Đokić u ključnim momentima utakmice.

Konačno, svi u taboru "crveno-belih" su pobedu u trećoj utakmici posvetili preminulom navijaču Urošu Zdravkoviću, koji nije uspeo da pobedi opaku bolest.

- Pobedu posvećujemo Urošu Žarkoviću, bodrio nas je tokom cele sezone, iako je imao najtežu bolest. Pobedu posvećujemo njemu, izjavljujemo saučešće njegovoj porodici - rekao je trener Radonjić.

Brzo posle meča na Tviter profilu istu poruku ostavili su Igor Rakočević i Boris Savović:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IVAN

    11. jun 2013 | 14:02

    @zuzo, ako su grobari nula onda ste vi u minusu 11 a ove godine i 12...loše ti ide matematika kao i svim romima...

  • Zuzo

    11. jun 2013 | 11:57

    Radonjicu konacno ti je doslo iz dupeta u glavu da ubacis neke nove igrace a ne da forsiras stalno jedne iste kojima ne ide.Grobari su nula!

  • "SRBIN"

    11. jun 2013 | 10:25

    Kako vas nije sramota, od samog pocetka utakmice skacete na svaku sudisku odluku, cjela klupa ,bili ste zreli za najmanje jos tri-cetri tehnicke greske! Ilica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA