RAKOČEVIĆ: Mislim da smo imali uspešnu sezonu

Kapiten Crvene zvezde analizirao razloge poraza od Partizana i sezonu koja je završena

  • 6

Kapiten Crvene zvezde Igor Rakočević istakao je da je ova sezona za Crvenu zvezdu bila dosta uspešna jer je ostvaren primarni cilj - plasman u Evroligu.

- Čestitam Partizanu na osvojenoj tituli, hvala navijačima, ambijent je bio fenomenalan. Nismo uspeli da iskoristimo domaći teren, obe utakmice smo izgubili kod kuće.

- Nemam objašnjenje za prvo poluvreme. Promašili smo dosta šuteva, malo se ukočili. U drugom poluvremenu smo odigrali bolje, ali nismo mogli do preokreta - rekao je Rakočević, i dodao:

- Sezona je bila prilično uspešna u odnosu na prethodnih pet-šest, igrali smo tri finala, plasirali se u Evroligu, ali ostaje žal za osvojenom titulom, ali to je sport - zaključio je Rakočević.

Centar Zvezde Raško Katić bio je vidno potišten posle gubitka titule od "večitog rivala".

- Iako smo ušli u Evroligu i osvojili Kup, smatram da sezona nije tako uspešna kao što je mogla da bude. Hvala navijačima na podršci tokom cele sezone.

- Partizan je u svim utakmicama nametnuo svoju čvrstu igru, a mi smo uspeli samo u trećoj da odgovorimo, ali nismo imali snage da izdržimo na ostalim mečevima - rekao je Katić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zuzo

    13. jun 2013 | 10:51

    Idi iz Zvezde matori.Pusti decu da igraju kao sto je to u partizanu.Pravili su majmuna od tebe klinci Bogdanovic i Milosavljevic.

  • Mix

    13. jun 2013 | 10:19

    Zašto lažete da je čestitao PARTIZAN-u titulu,u direktnom prenosu na RTS-u je samo pričao o svojim navijačima i o 'uspešnoj' sezoni!

  • Jogogo

    13. jun 2013 | 11:24

    I niste za više od toga.A mi navikli na ABA titule i domaće titule,za Euroligu da nepričam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA