Pred ''oluju'' Vimbldona Đoković se opušta u budističkom hramu!

Prvi reket sveta istakao da mu mir i tišina koje pronalazi u hramu na najbolji mogući način pomažu da napuni baterije za nastavak takmičenja u Londonu

  • 1

Nije lako biti prvi reket sveta i automatski favorit na svim turnirima! U nameri da se dodato opusti pred mečeve na Vimbldonu srpski teniser Novak Đoković je odlučio da mir pronađe u budističkom hramu nedaleko od kuće u kojoj boravi.

- Tamo je vrlo mirno i tiho. Odsedam u kući koja je vrlo blizu i naravno svi iz kuće ga posećujemo - rekao je Đoković posle pobede nad Rejnoldsom, i dodao:

- Mi volimo Vimbldon i London zato što ovde  stvarno ima toliko predivnih parkova i prirode, mesta koja možete nazvati "izlazima za bekstvo" tokom grozničave dve nedelje ovog grend slema. Stvarno je mnogo pritiska i stresa kod svih nas koji smo u to uključeni, pa zato morate da nađete mesto za koje znate da u njemu možete da se opustite i napunite svoje baterije.

Nije mogao Đoković a da se ne osvrne na senzacionalne rezultate koji su obeležili početak Vimbldona kada su učešće završili Rafael Nadal i Rodžer Federer.

- Činjenica da je par vrhunskih igrača već doživeo poraze na početku dodatan je motiv da se svaki protivnik shvati ozbiljno. Niko se ne sme potceniti - rekao je Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA