TRANSFERI & TRAČEVI: Mrđa u Beogradu! Kavani srušio rekord! (VIDEO)

Srbin je takođe raspoložen da se vrati na "Marakanu" ukoliko dobije zadovoljavajuće uslove, a Urugvajac je konačno predstavljen u Parizu. Borusija je kupila "anonimusa" iz Južne Koreje, dok Pelegrini želi da sačuva Kolarova u Sitiju

  • 0

U utorak uveče se pročulo da je Dragan Mrđa u Beogradu i da već sutradan planira da sedne za sto na "Marakani" kako bi se poveli pregovori sa čelnicima Crvene zvezde. U utorak smo dobili i najplaćenijeg igrača u istoriji najjače francuske lige. Pa da krenemo redom...

TRANSFERI

Edison Kavani

Doskorašnji napadač Napolija potpisao je petogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom vredan 10 miliona evra po sezoni. Tako je postao je najplaćeniji fudbaler Lige 1 u istoriji. Aktuelni šampion Francuske platio je  64 miliona evra Napolitancima, koliko je bila otkupna klauzula, a Urugvajac je u Parizu zadužio dres sa brojem devet.

Kevin Strotman

Dosadašnji kapiten PSV-a i 23-godišnji holandski reprezentativac Kevin Strotman karijeru će nastaviti u italijanskoj Romi.Kako navode tamošnji mediji, centralni vezni igrač je sa "vučicom" dogovorio četvorogodišnju saradnju, uz platu od 2,2 miliona evra. Italijani će morati da plate 17 miliona evra klubu iz Ajndhovena.

Tokom prethodne dve sezone za PSV je odigrao 88 utakmica i postigao 13 golova, a za selekciju Holandije do sada je odigrao 18 utakmica i postigao jedan gol.

Rju Seung Vu

Igrač iz Južne Koreje pojačaće redove dortmundske Borusije. Ovaj napadač se dokazao na nedavnom Svetskom prvenstvu za reprezentacije do 20 godina, a "milioneri" su za mladu nadu izdvojili 500.000 evra.

Sudeći po ovom golu, u upravi "milionera" znaju šta rade.

Anđelo Ogbona

Fudbalski reprezentativac Italije smatra da prelaskom u redove gradskog rivala Juventusa nije izdao ekipu Torina.

- Uvek gledam sadašnjost i budućnost. Ne doživaljam sebe kao izdajnika, jer sam uvek isticao da smo mi fudbaleri profesionalci. Ja sam fudbaler i moje srce pripada ovom sportu - rekao je defanzivac Ogbona, koji je sa šampionom Italije potpisao ugovor na pet godina, a Torino je na ime obeštećenja zaradio 13 miliona evra.

Serhio Buskets

Fudbaler Barselone je  produžio ugovor do leta 2018. godine. Visina obeštećenja za igrača, koji je u prvom timu katalonskog kluba debitovao 2008. godine, eventualnu prodaju Busketsa ostala je 150 miliona evra.

On je odigrao je 236 utakmica i postigao osam pogodaka za Barselonu.

GLASINE

Dragan Mrđa

 

Kako "Novosti" saznaju, 29-godišnji fudbaler je doputovao u Beograd, a već u sredu bi u društvu svog agenta trebalo da sedne za pregovarački sto s čelnicima Crvene zvezde. Iskusni napadač predložen je Upravnom odboru kao pojačanje od strane sportskog direktora Zorana Stojadinovića, a s njegovim angažovanjem složio se i trener Slaviša Stojanovića.

Mrđa je takođe je raspoložen da se vrati na "Marakanu" ukoliko dobije zadovoljavajuće uslove, ali će pre svega morati da prođe detaljne lekarske preglede.

Aleksandar Kolarov

Manuel Pelegrini želi da u ekipi zadrži zamenika kapitena Srbije u Mančester Sitiju, za kojeg se uveliko interesuje nekoliko italijanskih klubova.

Siti je dan ranije prodao desnog beka, Brazilca Majkona ekipi Rome, nakon čega je Pelegrini odlučio da mu je Kolarov potreban iako on igra po levoj strani.

Džerdan Šaćiri

Izgleda se Švajcarac vraća u Bazel odakle je došao u Minhenski Bajern. Švajcarski mediji pišu da će napadač još više izgubiti minutažu u redoima šampiona Evrope, pogotovo kada su u Minhen došli Mario Gece i Alkantara.

Mediji navode da bi Šaćiri ipak više voleo da ode u Liverpul, koji je pokazao interesovanje za njega, pa nije jasno otkud baš priče da se vraća u Bazel.

Maruan Felaini

Osim što se piše o Sesku Fabregasu kao želji Mančester junajteda, u utorak se tokom dana u engleskim medijima prenela informacija da "đavoli" hoće da dovedu reprezentativca Belgije. Jedan od najboljih igrača Evertona u minuloj sezoni je trenera Junajteda Dejvida Mojesa, s kojim je Felaini i sarađivao.

Navodno, očekuje se da Junajted ponudi oko 30 miliona evra za harizmatičnog fudbalera.

Antonio Rukavina

Kako je Miroslav Đukić preuzeo Valensiju, nije dugo trebalo da se u medijima pojavi informaciju da će sa sobom iz Valjadolida povesti i Rukavinu. Međutim, srpski fudbaler nema nameru da napušta sadašnji klub.

- Ja se odlično osećam u Valjadolidu. Nisam imao nikakve pregovore sa drugim klubovima - rekao je Rukavina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA