NE MOŽE BEZ ZVEZDE: Đorđić na "Marakani"!

Nekadašnji fudbaler "crveno-belih" prisustvuje utakmici sa islandskim IBV-om i konstatuje da je utakmica trebalo da bude rešena u prvih 20 minuta

  • 3

Poznato je da je Bojan Đorđić svojevremeno nosio dres Crvene zvezde (2003/2004) , ali isto tako mnogi ljubitelji fudbala znaju da je omaleni vezista ovekovečeni navijač "crveno-belih.". Iako je 2.000 kilometara daleko od Beograda, u Švedskoj, Bojan je stigao da poseti voljeni stadion i odgleda prvi ovosezonski meč Zvezde.

- Utakmica je trebalo da bude rešena u prvih 20 minuta. Kada ne koriste svoje šanse, uvek postoji bojazan da će primiti gol. Protivnik je imao dve dobre šanse, ali fudbaleri Zvezde su morali mnogo više da pokažu - rekao je Đorđić i dodao:

- Pred ovakvom publikom mnogo veći klubovi moraju da padnu, a kamoli Islanđani. Ovo nema nigde na svetu i fudbaleri treba da izgaraju kako bi dokazali da su vredni Zvezdinog dresa - istakao je Đorđić za Telegraf na poluvremenu utakmice sa IBV-om.

Podsetimo, Zvezda je na poluvremenu prve utakmice u kvalfikacijama za Ligu Evrope vodila rezultatom 1:0.

(M.M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA