NINKOVIĆEV BIVŠI TRENER: Od Zvezde je ostalo samo ime

Jožef Sabo, stručnjak koji je u kijevskom Dinamu trenirao Zvezdinog fudbalera, smatra da Černomorec može da eliminiše Zvezdu, koja danas živi od prodaje mladih igrača u Evropi

  • 6

Sa fudbalerom Crvene zvezde Milošom Ninkovićem koji je rekao da zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u ukrajinskom fudbalu može da sazna korisne informacije o najverovatnijem rivalu "crveno-belih" u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope, nije saglasan nekadašnji trener i potpredsecni kijevskog Dinama Jožef Sabo.

Stručnjak koji je i sam trenirao Ninkovića u Dinamu rekao je da Černomorec može da eliminiše Zvezdu, za koju kaže da je ostalo samo ime od slavnih dana.

- Može Ninković da priča šta hoće, ali on jedva da poznaje Černomorec. Prošlu sezonu je bio u Francuskoj (u Evijanu) i nije mogao da se uveri u kvalitet ekipe, i sada je stigao kući. Zvezda, nije više klub kakav je bila. Da, ona ima ime i trofeje iz prošlosti, ali danas ona živi od prodaje mladih igrača u Evropi - rekao je Sabo.

- Generalno, kriza je u Evropi. Ali ja mislim da Černomorec može da prođe Zvezdu. Uostalom, nedavno je igrala sa Iličevecom i poražena je sa 0:2. A Černomorec je bolji od Iličeveca. Siguran sam da će trener Hrihorčuk dobiti iz Iličeveca bitne informacije, jer je reč o velikom profesionalcu koji ništa ne prepušta slučaju - zaključio je Jožef Sabo.

Ukoliko Zvezda potvrdi prolaz u treću rundu protiv IBV na Islandu, kao i Černomorec protiv Dačije, ova dva kluba će igrati 1. i 8. avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • micko

    20. jul 2013 | 16:57

    Saznacete vi za to ime opet

  • Ave

    20. jul 2013 | 23:15

    Mislim da ti BgPetre lupas gluposti i da nisi, sve ukupno, bio na tri Zvezdine utakmice! Pa ne mogu da navijam za Milan, Real, Barsu, ili bilo kog velikana...ja volim i navijam za Zvezdu,ma kakva i ma gde bila na tabeli! Razumes,u tome je poenta! A ti sto si iskompleksiran, to je tvoj problem!

  • BgPetar

    20. jul 2013 | 19:16

    Ljudi sa strane vide realnu sliku naseg fudbala,dok ovdasnji navijaci Zvezde ne vide dalje od prsta.Pa dokle cete da shvatite da nas fudbal nazaduje godina da je finansiska situacija uzasna,ali vi umesto da napravite strajk da se ne ide na stadion da oterate ona g.... iz uprave kola samo lazu i mazu iz godine u godinu,a vi dolivate ulje na vatru dolazi vas 30000 protiv IBV,koga bre vi podrzavate jeste vi normalni samo im dajete legitimitet da rade dobro.Pravi navijaci Zvezde odavno vide da to nije vise sportski klub nego masinerija da se napune privatni dzepovi pojedinaca i takvoj Zvezdi nikada necu dati podrsku jer time dajem podrsku upravi i ljudima koji je vode.A vi se samo zamlacujte sa titulom svake godine,a 80% vas sto ide na sever to nikada nece razumeti to je malo visi nivo od paljenja baklji tuca i lomljave svega postojeceg,fudbal se gleda sa zapada i istoka a vi i dalje punite sever i kad budemo ispali od Černomorca koji je apsolutno SMESAN klub sto se istorije tice seticete se ovih reci.A sad lupajte -

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA