NBA plej stiže u Zvezdu? (VIDEO)

Čarls Dženkins (191cm), 24-godišnji košarkaš koji je prošle sezone igrao za Golden stejt i Filadelfiju, u završnim je pregovorima s "crveno-belima"

  • 4

Jedan od prestižnijih košarkaških portala "Sportando" objavio je informaciju da je Uprava Košarkaškog kluba Crvena zvezda potpisala jednogodišnji ugovor s američkim plejmejkerom Čarlsom Dženkinsom, koji je prošle sezone igrao za Golden stejt voriorse i Filadelfiju.

Za Telegraf u taboru "crveno-belih" kažu da su pregovori u toku, ali da potpisa još nema. Isto je na Tviteru napisao i Miško Ražnatović, dodavši da Dženkins pregovara sa još jednim evroligaškim timom.

Dženkins ima 24 godine i visok je 191 cm. Draftovan je 2011. od Voriorsa i za "ratnike" je odigrao 43 utakmice na kojima je beležio 1,9 poena po meču. Malo uspešniji je bio dok je igrao za "76" - 2,5 poena i 1,3 asistencije na 12 utakmica.

Izraelski mediji su u sredu u Zvezdu dovodili i nekadašnjeg kapitena Makabija iz Tel Aviva Liora Elijahua. Vest je iz kluba brzo demantovana, baš kao i kada je u pitanju njegov doskorašnji saigrač, krilo, Nik Kener-Medli.

Podsetimo, u Zvezdu su ovog leta već stigli Jaka Blažič, slovenački reprezentativac, Blejk Šild i Boban Marjanović, dok je Nelson produžio ugovor. "Crveno-bele" su napustili Bojan Subotić, Vuk Radivojević i Igor Rakočević, a verovatno je da će ekipu napustiti i Majkl Skot.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA