Partizane, pun gas! (UŽIVO 19:30)

"Crno-beli" sa promenjenim timom, podrškom "grobara" i obećanim premijama Đurića igraju meč u Razgradu posle dve sramotne partije protiv Širaka

  • 6

Teško da će onakvo mrtvilo od igre na terenu navijači Partizana oprostiti, ukoliko se ponovi i večeras u Razgradu u prvom meču protiv Ludogoreca!

"Crno-beli" sa izmenjenim sastavom mora će da pokažu drugačiji pristup, jer im ovoga puta neće biti oprošteno.

U odnosu na susret sa jermenskim prvakom, Partizan će igrati u znatno drugačijem sastavu, za razliku od Jermenije,u Bugarskoj će imati podršku predsednika kluba Dragana Đurića, ali i nekoliko stotina navijača, koji su u utorak uveče krenuli autobusima iz Beograda.

UŽIVO NA TELEGRAFU OD 19 ČASOVA!

"Crno-beli" iza sebe imaju i tradiciju igranja protiv bugarskih klubova, jer osim početne eliminacije davne 1962. godine od sofijskog CSKA, kasnije su znali samo za uspehe. U četiri meča Partizan je Lokomotivi iz Plovdiva i Slaviji iz Sofije dao 16 golova, primio dva.

U Bugarskoj "crno-beli" nisu igrali od 1988. godine, a ukoliko večeras izgube, imaće tradicionalni problem eliminacije rivala kada moraju da jure zaostatak na svom terenu.

Partizan je kroz istoriju to jako loše i retko radio, pa bi kroz večerašnji duel mogao da se gleda i konačan pobednik duela srpskog i bugarskog šampiona.

Konačno, Ludogorec nije ni CSKA ni Levski, ni Liteks, bez obzira na silna ulaganja, tim iz Razgrada ima mentalitet malog i provincijskog kluba, što bi "crno-beli" morali da iskoriste pred 6.000 navijača.

Očekivani sastavi:

LUDOGOREC (4-4-1-1): Stojanov - Mantiula, Motsi, Kaisara, Minev - Zlatinski, Abalo, Đakov, I. Stojanov - Marselinjo - Bezjak.

PARTIZAN (4-2-3-1): Lukač - Obradović, Ivanov, Aksentijević, Gulan, Đemba Đemba, Marković, Ilić, Grbić, Jojić, Šćepović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA