Ljajić je u Romi zahvaljujući Mihajloviću!

Čelnici "vučice" kontaktirali su sa selektorom reprezentacije Srbije pre mesec i po dana kako bi ih upoznao s kvalitetima srpskog fudbalera

  • 5

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović imao je ulogu u transferu Adema Ljajića iz Fiorentinе u Romu!

U razgovoru za Telegraf, Mihajlović је otkrio da su ljudi iz uprave "vučice" kontaktirali s njim kako bi ih upoznаo s kvalitetima srpskog fudbalera.

- Pre mesec i po dana kontaktirali su me čelnici Rome kako bi se raspitali o njegovim kvalitetima, kako igračkim, tako i ljudskim. Tada sam se poslednji put čuo i sa Ljajićem - rekao je Mihajlović, koji smatra da je naš igrač odlučio gradski derbi Rima.

- Utakmica je bila ružna u prvom poluvremenu, jer su obe ekipe pokušavale da ne izgube meč. U nastavku Ljajić je uneo promenu, postigao gol i sigurno bio jedan od najzaslužnijih za pobedu "vučice".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(P.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    23. septembar 2013 | 15:24

    Da ''jezu'' u pravu si zahvaljujuci tebi njemu je krenulo ali samo od onog momenta kada je odbio da pjeva vasu ''ogavnu'' himnu e od tad mu je krenulo i od tad mi u Sandzaku slavimo Adema Ljajica kao heroja !

  • SRBA

    23. septembar 2013 | 16:19

    Hajde zmuri na usta ... Trulezu jedan!!! Seljacino jedna,ovo je SRBIJA ima BRE da pevate svi himnu Srbije. Kao sto u Americi, Kanadi, Nemackoj i drugim zemljama pevaju Turci, Iracani, Pakistanci, i ostali narodi kao i mi Srbi tako ces i ti. Ti si gradjanin Srbije, muslimanske veroispovesti, koji zivi u Republici Srbiji... A ako ne zelis to da postujes, mozes slobodno da promenis mesto boravka gde god ti je volja i da pevas i cenis ciju god hoces himnu.

  • Srbin

    23. septembar 2013 | 16:14

    A nas bas zabole koga vi u Raskoj slavite kao heroja!:D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA