KK Zvezda: Počinje prodaja karata i čelnici kupuju!

Karte se kreću od 11.300 dinara za tribine, pa sve do 54.000 dinara za počasna mesta pored terena. - Cena koja je predstavljena je najjeftinija u poređenju sa cenama sezonskih karata svih drugih evroligaških ekipa - kaže direktor kluba Davor Ristović.

  • 2

Košarkaški klub Crvena zvezda počinje u nedelju, 6. oktobra, prodaju godišnjih karata za utakmice u sezoni 2013/2014.

Za sezonskim ulaznicama je u predsezoni vladalo veliko interesovanje crveno-bele armije navijača, najviše zbog činjenice da njihov klub posle 14 godina ponovo nastupa u najjačem evropskom klupskom takmičenju – Evroligi.

Imajući u vidu da će Zvezdini košarkaši u novoj sezoni nastupati i u hali Pionir, ali i u Kombank Areni, kao i da postoji mogućnost da klub bude domaćin čak 40 puta u sezoni, doneta je odluka o cenama sezonskih karata.

One iznose 11.300 dinara za tribine, 18.800 za parter, 38.000 za belu i plavu ložu, 44.000 za ložu i 54.000 dinara za počasna mesta pored terena

Prodaja karata će se obavljati na blagajnama Marakane, svakog dana od 10 do 20 časova. Kao i prethodnih godina, za vlasnike sezonskih ulaznica iz prethodne sezone obezbeđene su pogodnosti, a direktor kluba, Davor Ristović, želeo je da napravi mali osvrt na cene sezonskih karata iz prethodnih sezona:

- Kada bismo se vratili unazad dva koraka i setili se sezone 2011/2012 kad je Crvena zvezda igrala samo ABA ligu i Super ligu Srbije, videli bismo da smo tada izašli sa cenama više nego pristupačnim za ovo podneblje – 1000 dinara za tribinu.

Naredne sezone cena sezonske karte za tribinu bila je 3500 dinara, a igrali smo sem ABA lige i naše lige i Evrokup. Ove godine pored ABA lige, i naravno domaće lige, nastupamo u Evroligi.

- Cena koja je predstavljena je najjeftinija u poređenju sa cenama sezonskih karata svih drugih evroligaških ekipa – istakao je Ristović.

Predsednik skupštine kluba, Branislav Đurđević, izneo je detalje još jedne važne odluke rukovodstva kluba:

- Rukovodstvo kluba donelo je jednoglasnu odluku da više neće biti besplatnih karata. Ova odluka jeste nepopularna i zvuči teško u ovom kriznom vremenu.

-Zbog toga doneta je takođe i odluka da svi članovi rukovodstva sami kupe svoje sezonske karte. Tim putem želimo da damo pozitivan primer svim navijačima i stavljamo na znanje ljudima da će Zvezdine utakmice u sezoni od koje svi puno očekujemo moći da se prate uživo samo uz kupljenu kartu – konstatovao je Đurđević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    5. oktobar 2013 | 16:28

    Mnogo ste bezobrazni sa ovim cenama. Covek da da 110€ za sezonsku, 3x vise nego prosle godine zbog 6-7 utakmica u Evroligi. Imam osecaj da ce sezona biti promasaj.

  • miami

    6. oktobar 2013 | 08:24

    To je realna cena,razmisli samo koliko bi kostala svaka karta za svaku evroligasku utakmicu plus jadranska liga. Ne kazem da je malo ali je na zalost realno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA