ZVEZDA ČASTI: Deca s roditeljima besplatno na Lokomotivu

Sva deca do sedam godina neće plaćati kartu, ali će roditelji koji imaju sezonsku ulaznicu ili kartu za meč sa Lokomotivom Kuban biti dužni da svoju decu drže u krilu

  • 9

Zbog velikog interesovanja da se porodično dođe na utakmicu prvog kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde i ruske Lokomotive, rukovodstvo "crveno-belih" je odlučilo da izađe u susret roditeljima.

Naime, sva deca do sedam godina neće plaćati kartu, ali će roditelji koji imaju sezonsku ulaznicu ili kartu za meč sa Lokomotivom Kuban biti dužni da svoju decu drže u krilu.

S obzirom na to da je na prodajnim mestima Eventima kao i na blagajni "Marakane" postojao veliki broj ovakvih zahteva, rukovodstvo Crvene zvezde je u dogovoru sa Eventimom i predstavnicima MUP-a uspelo da ispuni i ovu želju svojih navijača.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profesor

    15. oktobar 2013 | 18:34

    lep gest, ali kako bi postigli rekord ako nebi delili besplatne karte.

  • Sloba

    15. oktobar 2013 | 22:23

    Auuu napalili se da sruse rekord,zato ce i puci,da su igrali u pioniru dobili bi mnogo lakse,ali koga je briga za to,vazno da dokazu da imaju bolje navijace,a posle ce ti isti navijaci da im lupaju kola i ubacuju sampone

  • Zarko

    15. oktobar 2013 | 20:00

    Pa da, imaju nevidjen kompleks, veci im je cilj da obore rekord koji su Grobari postavili nego da bodre svoj tim, ali to je samo dokaz koliko smo veliki! Zna se ko je najbolji, svi posle nas su losa kopija! Pola sata posle meca to smo mi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA