Nedović i Golden Stejt torpedovali Lejkerse (VIDEO)

Srpski košarkaš postigao je šest poena i imao je pet skokova u pobedi nad ''jezerdžijama''. Derik Rouz povratak na teren obeležio sa 32 poena i devet asistencija

  • 0

Dočekao je i Nemanja Nedović svojih pet minuta! Košarkaški reprezentatativac Srbije napokon je dobio veću minutažu u NBA predsezoni što je iskoristio na pravi način u pobedi njegovog Golden Stejta protiv Los Anđeles Lejkersa rezultatom 115:89.

Srpski bek je na parketu proveo 26 minuta i uspeo je da upiše šest poena i čak pet skokova, uz jednu asistenciju. Najefiasniji u pobedničkom timu bio je Tompson sa 25 poena dok je u dresu Lejkersa jedini dvocifreni bio Španac Pau Gasol sa 16 postignutih poena.

Pobednik večeri svakako je Derik Rouz, koji se u velikom stilu vratio na parket posle teške povrede. Plej Čikaga zabeležio je 32 poena uz devet asistencija u pobedi ''bikova'' nad Indijanom rezultatom 103:98.

U ostalim mečevima Memfis je slavio protiv Orlanda rezultatom 97:91 dok su Klipersi, predvođeni sjajnim Kolinsom (31 p), bili bolji od Portlanda sa 98:94.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA