Spartak za 12 minuta torpedovao Čuku, slavili Jagodinci i Pazarci!

''Golubovi'' golovima u drugom poluvremenu deklasirali goste iz Beograda rezultatom 3:0 i na taj način im prišli na samo bod zaostatka, dok je Novi Pazar slavio protiv Voždovca minimalnim rezultatom

  • 0

Fudbaleri Spartaka pobedili su u Subotici ekipu Čukaričkog sa 3:0 (0:0), u utakmici 11. kola Superlige Srbije.

Subotičani su nastavili sa dobrim partijama od dolaska u klub Dragana Kanatlarovskog, dok Čukarički nije uspeo da iskoristi poraz Partizana u 145. večitom derbiju i pridruži se crno-belima na vrhu tabele.

Spartak je otpor Beograđana slomio sa dva brza gola sredinom drugog poluvremena. Prvo je Stefan Cicmil savladao golmana Ristića u 67. minutu, a nekoliko trenutaka kasnije u listu strelaca upisao sa i Veseljko Trivunović. Konačan rezultat postigao je Miloš Džugurdić desetak minuta pre isteka meča.

Potpuno neočekivano ekipa Novog Pazara slavila je u gostima protiv Voždovca rezultatom 1:0, a strelac pobedonosnog gola bio je Arsenijević na isteku sata igre. Ovom pobedom Pazar se probio na solidno šesto mesto sa samo četiri boda zaostatka za vodećim Partizanom.

Jagodina je rutinski savladala Slobodu sa 2:0, golovima Cvetkovića i Lepovića početkom drugog poluvremena. Ovim trijumfom Ćurani su se na tabeli Jelen Super lige izjednačili sa Radničkim iz Niša i Čukaričkim sa 18 bodova, a ispred se samo nalaze beogradski crno i crveno-beli kao i Vojvodina.

Rezultati i strelci 11. kola:

Spartak - Čukarički 3:0

(Cicmil 67, Trivunović 69, Džugurdić 79)

Voždovac - Novi Pazar 0:1

(Arsenijević 60)

Jagodina - Sloboda 2:0

(Cvetković 56, Lepović 67)

Odigrano juče:

Crvena zvezda - Partizan 1:0

Vojvodina - Radnički Kragujevac 2:2

Javor - OFK Beograd 1:3

Napredak - Rad 0:1

Donji Srem - Radnički Niš 0:1

Tabela: Partizan 21 bod, Crvena zvezda 20, Vojvodina 20, Radnički Niš 18, Čukarički 18, Jagodina 18, Spartak 17, Novi Pazar 14, itd.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA