Milosavljević: Gledam Zvezdine utakmice u Evroligi, i oni su klub iz Srbije

Kapiten Partizana ističe da "crveno-beli" imaju dobar tim i da će se ove sezone voditi velika borba između dva najpopularnija srpska kluba

  • 5

Kapiten košarkaša Partizana Dragan Milosavljević pravi je primer uzornog sportiste.

Ne samo što predvodi "crno-bele" u Evroligi i bori se kao lav na svakom meču, Milosavljević je pokazao i da je pravi sportsmen istakavši da gleda mečeve i Crvene zvezde u najjačem takmičenju.

- Gledam i Zvezdu u Evroligi, i oni su klub iz Srbije. Imaju odličan tim, odlične strance, nesrećno su izgubili od Panatinaikosa u petak. Vodićemo sa njima veliku borbu ove sezone - rekao je Milosavljević.

On je dodao da će meč sa Fenerbahčeom u petak u "Pioniru" biti pravi praznik košarke.

- Imali smo dosta problema sa povredama, ali naš cilj je da uđemo u TOP 16. Borićemo se svim srcem protiv Feneebahčea, koji ima na svakoj poziciji po dva odlična igrača.

- Najopasniji je Mekejleb, a tu su Kleiza, Bogdanović...Radujemo se ovom meču, u goste nam dolazi jedan od najboljih klubova u Evroligi, sa najtrofejnijim trenerom Obradovićem. Oni će biti favoriti, što nama olakšava situaciju, jer ćemo biti rasterećeni. Siguran sam da će atmosfera biti fenomenalna u "Pioniru"- rekao je Milosavljević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs/Izvor: Sportal.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kapiten

    5. novembar 2013 | 09:25

    Kapitenski...bravo Dragane!!!

  • Dr

    5. novembar 2013 | 09:39

    Gagi kapiten!

  • Урош

    5. novembar 2013 | 12:00

    Па наравно да ће гледати, када су у свим спортовима, спортисти Звезде и Партизана велики пријатељи. (Осим појединих фудбалера глупих)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA