Udineze zbog Slovenaca ''ispalio'' Partizan koji tvrdi da dogovora nije ni bilo!

Prvobitan dogovor Italijana i srpskog šampiona bio je samo načelan, a ''zebre'' su ipak odlučile da ne dolaze u Beograd nego da snage odmere sa Koperom

  • 6

Ništa od spektakla u Humskoj, Udineze ne dolazi u Beograd! Iako je prvobitno bilo dogovoreno da tokom reprezentativne pauze Partizan odmeri snage sa ''zebrama'' to se ipak neće dogoditi s obzirom na to da su Italijani odlučili da 16. novembra ukrste koplja sa slovenačkim Koperom na ''Friuliju''.

Ovakva odluka čelnika Udinezea svakako je začuđujuća s obzirom na to da su Italijani javili da usled obaveza ne mogu da dođu u Beograd što je otvorilo novo pitanje ''Otkud im obaveze ako su već sve ugovorili sa Partizanom?'' Međutim, kako Telegraf saznaje zvaničan dogovor između Partizana i Udinezea nije ni postojao.

- Postojala je mogućnost, kako je tada dogovoreno, da odigramo prijateljski susret sa Udinezeom, ali zvaničnog dogovora klubova nije bilo. Istina je da se Udineze zahvalio na pozivu i da meč neće biti odigran - rečeno je Telegrafu iz Partizana.

Podsetimo, ovo nije prvi put da aktuelni šampion Srbije kaže jedno, a uradi drugo što se tiče velikih prijateljskih mečeva s obzirom na to da je predsednik ''crno - belih'' Dragan Đurić u maju 2011. godine najavio susret sa Milanom zakazan za jesen iste godine do kojeg, na kraju, nije ni došlo.

- Prijateljska utakmica između Partizana i Milana trebalo bi da se održi do jeseni na našem stadionu. Što se nas tiče, možemo kada god hoćemo da gostujemo u Milanu, ali učinićemo sve da ih dovedemo u Beograd - izjavio je Đurić tada za klupski sajt.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dskg

    11. novembar 2013 | 22:02

    Msm nemaju gde da igraju jer franjevci nemaju stadion..

  • zoca

    11. novembar 2013 | 22:43

    Nemogu da verujem da nece da igraju protiv velikana kao sto je nk partizan.mogli su barem platno da posalju za novi barjak!

  • Dskg

    11. novembar 2013 | 22:01

    Sa vama uvek komedija :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA