ČLAN SUDIJSKE KOMISIJE: Čist penal za Zvezdu protiv OFK!

- Igrač u plavom dresu rukom potiskuje i povlači za dres igrača u crveno-belom dresu. Pozicija pomoćnog sudije je bila vrlo dobra i on je to mogao da vidi - rekao je Đorđe Žutić

  • 15

Đorđe Žutić, član Sudijske komisije FSS, izjavio je da je penal dosuđen Crvenoj zvezdi na utakmici 14. kola sa OFK Beogradom (2:1) regularan.

Jedanaesterac je dosudio sudija Milan Jeremić kad je Dragan Mrđa pao posle duela sa Nikolom Vasiljevićem, pošto je Zvezdin napadač ukazao na to da ga je protivnik vukao za dres.

- Igrač u plavom dresu rukom potiskuje i povlači za dres igrača u crveno-belom dresu. Pozicija pomoćnog sudije je bila vrlo dobra i on je to mogao da vidi - rekao je Žutić, gostujući u emisiji "Sokolovo oko" na televiziji "Arena sport".

Žutić je, takođe, najavio kaznu za klub sa "Marakane", s obzirom na to da je razvijen uvredljiv transparent protiv sudijske organizacije i Fudbalskog saveza Srbije.

- Zastava koju su navijači razvili, najblaže rečeno, mnogo je uvredljiva. Sudije se predstavljaju kao brigada koja vrši odstrel. Disciplinski pravilnik predviđa pokretanje postupka za takvu vrstu poruka - rekao je Žutić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pop

    1. decembar 2013 | 23:17

    Clan sudijske komisije je rekao da je cist penal bio za ofk na kraju utakmice.Kod zvezdinog da je bilo povlacenja.Prenesite vest tacno.Oslobodite se jednom uticaja A. Jovanovica na istinitost vesti na vasem portalu.

  • Cale

    1. decembar 2013 | 23:20

    Logicno

  • vuk

    2. decembar 2013 | 03:00

    tako je dzajicu,tako je covicu,jos samo da telegraf to potvrdi i sve je ok!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA