MNOGO SU JAKE: Ragbistkinje Partizana ne izlivaju nokte, ali su pravi sportski hit Beograda! (FOTO) (VIDEO)

One nisu razbijačice, nego lepe devojke koje su klub osnovale pre nekoliko meseci, a na utakmici Partizan - Budiveljnik pozvaće i druge lepotice da im se priključe. Neobična priča sledi...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Isidora

    04. decembar 2013 | 16:07

    Postovani SVI, kao jedina devojka koja je u zenskom ragbiju od njegovog osnivanja pre 8 godina i kao neko ko zastupa zrk Beograd, mogu reci samo reci hvale za bilo koju vrstu promocije zenskog ragbija. Devojke koje su presle u Partizan nisu zaboravile na prijatelje koje su stekle, jer kad ragbi veze neke ljude, ljudska sujeta to ne moze da razdvoji. Takodje su nacinile korak napred ka unapredjenju zenkog ragbija, kao i ka sirenju zenskih klubova. Ko ima problema sa tim, neka bude covek, pa neka imenom i prezimenom kaze sta misli i da pokaze da stoji iza svojih reci i dela. U protivnom neka se zapita sta s njim nije u redu, pa mu/joj to toliko smeta. Medju iskrenim emocijama i prijateljima nema sujete, a to je ono cemu bi ragbi, kao timski sport, trebalo sve nas da nauci. Samo napred zenski ragbi, u kom god klubu da si bio. A takodje molim doticne i da ne prozivaju trenera Bukvica, ako ne saradjuju s njim i nisu upucenu u njegova ulaganja. Hvala lepo.

  • Isidora

    04. decembar 2013 | 15:49

    Postovani SVI, u ime zenskog ragbija, kao jedina devojka koja je od samog pocetka ragbija u Srbiji, koja jos uvek igra i koja je u klubu zrk Beograd, mogu da kazem da u potpunosti podrzavam svaku vrstu promocije ragbije, pogotovu zenskog. Molila bih sujetne da ne prljaju dobre namere svojim zlokobnim komentarima. Devojke ko je su presle u Partizan su nacinile korak napred ka razvoju i sirenju naseg sporta medju zenema i ja za to imam samo reci hvale. Oni koji se na bilo koji nacin nadju prozvani bi mozda trebalo da se zapitaju sta sa njima samima nije u redu, a da ostave devojke da rade ono sto ocigledno rade odlicno! Samo napred zenski ragbi! S postoovanje, Isidora zrk Beograd

  • Rr

    04. decembar 2013 | 12:54

    Vazno je da vi ako ovako nastavite CZBG, NECETE IMATI NI PRVU POSTAVU U FUDBALU :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA