ŽENSKI RUKOMET OVO NE PAMTI: 18.236 gledalaca na meču Srbija - Poljska!

Srpska publika je još jednom položila ispit. Posle obaranja rekorda po broju gledalaca na utakmici Srbija - Norveška, srušen je i taj rekord. Na meču polufinala između Srbije i Poljske prisustvovalo je 18.236 gledalaca

  • 4

Rukometašice Srbije su trenutno pravi hit, a to je prepoznala i srpska publike. Na utakmici polufinala Svetskog prvenstva u rukometu za žene između Srbije i Poljske koje se održava u našoj zemlji, oboren je rekord po broju gledalaca u rukometu.

Ovom meču prisustvovalo je 18.236 gledalaca što je Svetski rekord.

Podsećamo, i prethodna dva rekorda drži naša publika. Prvi je postavljen prethodne godine na Evopskom prvenstvu u Srbiji, da bi bio srušen na utakmici četvrtfinala između Srbije i Poljska. Nadamo se da će srpska publika i treći put oboriti rekord u finalu, jer su ove devojke to zaista zaslužile.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serb_BL

    20. decembar 2013 | 20:02

    Svaka cast i finalistkinjama i publici! Sad nek pevaju onu "nek puknu dusmani"...

  • Урош

    20. decembar 2013 | 22:03

    Браво за Нишлије! Целу утакмицу су дизали публику на ноге :)

  • 032

    20. decembar 2013 | 21:53

    Nišlije, Banjalučani i Novljani izmislili navijanje i najdosledniji su navijači. Slika govori hiljadu reči. Beograđani dolaze samo kad se pobeđuje. Prošle godine ne bi imao ko da navija za nas na nekim mečevima da nije bilo ovih gore i Crnogoraca koji su navijali za nas dok su čekali meč njihovih devojaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA