''VELIKI UBICA'': Svetski mediji nahvalili Anu dok su u regionu bili rezervisaniji!

Mediji u svetu na različite načine ispratili veliki trijumf Ane Ivanović * Što se tiče regiona Hrvati rezervisani dok su u BIH otišli za korak dalje

  • 3

Ono što je Ana Ivanović uradila u osmini finala Australijen opena još dugo će se prepričavati! Srpska teniserka, koju su navijači u Melburnu izabrali za najseksipilniju, savladala je prvu teniserku sveta i jednu od najboljih u istoriji tenisa Serenu Vilijams rezultatom 2:1, što se iskreno malo ko nadao.

Međutim, Ana je, pod vođstvom novog trenera Nemanje Kontića, već na početku pokazala da je možda čak i i spremna da ponovi uspeh iz 2008. godine kada je osvojila Rolan Garos, što i pojedini svetski mediji kroz crtice takođe pominju.

Upravo ti mediji su puni hvalospeva o srpskoj teniserki, a jedino je ''Sidnej Morning Herald'' istakao da je povreda leđa omela Serenu da trijumfuje. Britanski ''Dejli mejl'' je vest o prolazu Ane i ispadanju Serene okarakterisao kao ''Breaking'', odnosno glavnu vest, dok se na zvaničnom sajtu turnira ubrzo nakon meča pojavio naslov ''Ivanovićka ošamutila Serenu''.

Magazin ''The times of India'' otišao je korak dalje i nazvao srpsku teniserku ''veliki ubica'', a ''Gardijan'' je bio nešto umereniji s naslovima ''Šok pobeda Ivanovićke''. Što se tiče medija iz regiona, Hrvati su samo notirali veliki uspjeh Ane, kao i Crnogorci, dok su u BIH, ipak, ovu pobedu ispratili sa ''neverovatnim uspehom'' srpske teniserke.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Medigrup)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb Cop

    19. januar 2014 | 10:57

    Hrvati i Bosanci neka hvale svoje teniserke kad im nase ne odgovaraju... Klasicni kompleksasi.

  • Darko

    19. januar 2014 | 10:32

    Ma region....koga briga za njih!!! Idemo Ana!! Ajde!!!

  • SRBA

    19. januar 2014 | 12:40

    Bitno je da mi hvalimo njihove... A i vi ovde na Telegrafu 3 dana pisete o nekom bosancerosu na Australijan openu,Ciri Blazevicu,itd... Ne razumem cemu to jugoslovenstvo... Opametite se vec jednom za dobrobit naseg naroda, dajte primer i drugim novinarima... Svoje cenimo i velicajmo, a komsije po istom receptu ili jos gore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA