VUJOŠEVIĆ: Vidim da se mnogi bave analizom mojih treninga!

Trener Partizana najavio meč sa MZT-om i trijumf za kapitena, ali se takođe osvrnuo i na razne analize njegovih treninga

  • 12

Košarkaši Partizana smrknutog lica dočekuju meč 18. kola ABA lige protiv makedonskog MZT-a. Iako je ovaj meč jako bitan za nastavak trke sa Crvenom zvezdom, skoro svima su misli usmerene ka teškoj povredi kapitena Dragana Milosavljevića.

Trener crno-belih Duško Vujošević istakao je da će njegovom klubu biti jako teško, ali da će iz toga izaći dosta jači.

- Sigurno je da nas čeka izuzetno težak meč zbog niza okolnosti. Oni imaju velike aspiracije da se uključe u borbu za učešće u Kupu Evrope, a stvari koje nas prate u ovim trenucima su povrede. Ono što nam je svima najteže palo je povreda Dragana Milosavljevića - rekao je Vujošević i dodao:

- Vidim da ima mnogo zabrinutih oko zdravstvenog statusa naših igrača, koji idu toliko daleko da se bave i analizom trenažnog procesa. A ima i onih nervoznih koji svojim ponašanjem i izjavama žele da doprinesu, iz njima znanih razloga, da ova za nas komplikovana situacija bude još teža.

- Mi ćemo naći modalitet kako da iz ove teške situacije izađemo još jači i da nastavimo sa kontinuitetom dobrih igara i rezultata. Sigurno da će i svi ostali igrači morati da ulože još napora i energije, da se ujedine kako bi nadomestili odsustvo našeg kapitena, odnosno da svako preuzme deo odgovornosti u svim segmentima igre.

Podsetimo, doktor naših košarkaških reprezentativnih selekcija Vladimir Galetić je istakao da Vujošević treba da prestane sa ''ubijanjem'' igrača dok je profesor Vladimir Koprivica za Telegraf istakao da Duletovi treninzi uopšte nisu krivi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    26. januar 2014 | 17:24

    Ma DULE mogu samo da te HVATAJU..za KOLENO TI NERVOZNI, DA IM DAS TERAPIJSKU INJEKCIJU !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !! DODJITE KOD CIKA-DULETA NA BOCU !!!

  • stojke

    26. januar 2014 | 18:46

    Koliko si igraca stvorio pa mora i da ima i povreda.Nek gledaju FMP ovci u svoje dvoriste i 16 god bez titule i bez napravljenog igraca... Sve je ovo deo medijske hajke na Partizan. Uzmi Dule evro titulu!!!!

  • Ivanjica

    26. januar 2014 | 18:22

    Tebe je , izgleda, već "bocnuo" samo što nije bilo "do koske" već do jaja! Priznaj grobarčiću!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA