Srpski atletičar za kraj karijere želi finale na EP u Cirihu

Ako odem u Cirih to bi bilo moje šesto EP i voleo bi da završim svoju karijeru još jednom lepom finalnom trkom, rekao je Goran Nava

  • 0

Srpski reprezentativac Goran Nava otkrio je da će ove godine završiti karijeru, a samim tim i kakve su mu želje.

- Nisam bio na pripremama, dovoljno je da treniram Sent Moricu. Grad se nalazi na 1850m nadmorske visine, što meni odgovara.

- Ne treniram toliko jako zbog niskih temperature i zbog malih povreda sa kojima imam problema, ali već sam spreman za prve testove u dvorani na 1500m i 3000m - kaže naš reprezentativac Goran Nava.

Foto: MNpress

Foto: MNpress

Nava ističe da bi jako voleo da selekcija našeg tima dođe u Sent Moricu kako bi trenirali svi zajedno uz druge svetske atletičare koji dolaze tamo, kao što je Mo Farax.

-Cilj ove godine mi je da budem finalista na Evrospkom prvenstvu. Znam da imam 33 godine i uskoro će doći kraj moje karijere, ali zbog toga ću se još više boriti na narednim takmičenjima.

- Ako odem u Cirih to bi bilo moje šesto EP , dok već imam četri finala i voleo bi da završim svoju karijeru još jednom lepom finalnom trkom”, za kraj je rekao Nava.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA