Larisa Rikelme: Ja sam prva riba fudbala! Sve ostale su kopija! (FOTO)

Atraktivna Paragvajka, koju je SP u Južnoj Africi 2010. godine proslavilo, istakla da je i dalje bez premca uprkos sve češćim ''napadima'' lepotica na njen presto

  • 6

Paragvajka ne da krunu! Atraktivna Larisa Rikelme, koja je 2010. godine na SP u Južnoj Africi stekla veliku popularnost, ističe da je ona i dalje ''prva riba fudbala'' i da su sve ostale, koje pokušavaju da je svrgnu, samo njena kopija.

- Uprkos mnogim devojkama koje pokušavaju da dostignu moju slavu, ja sam pionir. Pojava na SP 2010. godine mi je donela neviđenu slavu i još sam prva riba fudbala - istakla je Larisa za južnoameričke medije i dodala:

- Iako sam se povukla i dalje na svakom koraku srećem popularnost. Uživala sam i dalje uživam u svim zemljama gde dolazim kao model.

Iako Paragvaj nije obezbedio plasman na SP nadamo se da će Larisa uspeti da se pojavi u zemlji sambe i kafe i pokuša da odbrani krunu. A neće joj biti lako. Brazilke su već krenule sa konkursom za najlepšu navijačicu, a tu su i njena sunarodnica Lilian Ruiz, ali i Dorismar.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA