Zbog ovog grafita su se Grobari i Delije krvnički tukli! (FOTO)

Na popularnim garažama u naselju Medaković 3 dogodio se sukob u kojem je jedan mladić ranjen, a 11 osoba je zatim uhapšeno. Pročitajte zašto

  • 29

Novi sukob navijača u Beogradu ovog puta dogodio se zbog grafita u naselju Medaković 3.

Ulica Borivoja Stevanovića bila je poprište okršaja Partizanovih i Zvezdinih pristalica u subotu kasno uveče, odmah posle meča Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca.

Fotografije su napravljene dan posle sukoba dve grupe navijača koji već neko vreme vode borbu za prevlast u ovom kraju.

Tu je stacionirana jaka grupa Partizanovih navijača, poznatija kao "Senke" (Shadows), čiji je grafit bio meta Zvezdinih navijača nekoliko puta do sada, poslednji put pre nekoliko dana, kad su ga prekrečili.

Šta se zapravo desilo? Grafit "Senki" oštetili su Zvezdini navijači. Pristalice crno-belih iz Medaka pokušali su da preprave grafit i prefarbaju žvrljotine. Međutim, u tom trenutku su naišle "Delije" koje su se vraćale s utakmice Zvezda - Radnički, posle čega je izbio veliki sukob.

Kako je Telegraf već pisao, posle sukoba u kojem je jedna osoba ranjena, pucnjem iz pištolja uhapšeno je 11 navijača Partizana i Crvene zvezde.

Poslednjih godina aktuelan je trend uništavanja navijačkih grafita među rivalskim navijačima. Uglavnom se to radi u ranim jutarnjim satima, kad navijači jedni drugima upadaju u krajeve i žvrljaju grafite. Dešava se to i na zidinama stadiona, uglavnom Partizana i Crvene zvezde.

Ovoga puta otišlo se baš predaleko...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ko? Sta?

    10. februar 2014 | 20:59

    Klasnicne budale!

  • Shadows

    10. februar 2014 | 21:54

    Nocu sarate, to je vasa snaga, zna se ko su vladari ovog grada! Senke, samo pun gas, ulepsavajte svoj kraj..jerkovic navija za partizan!

  • Pfc

    10. februar 2014 | 21:19

    Nisam za te tuce uopste,a tek za pistolje nisam, ali pratim ova desavanja vec dugo...i moram da primetim da zvezdini navijaci bez obzira sto ih ima najvise uvek i napadaju u duplo do potoduplo vecem broju, sto nije bas po tom navijackom kodeksu...zbog toga me ne cudi sto su ,samo brojcano slabiji, Grobari ovoga puta koristili i pistolje, jer ja npr da sam navijac u takvim grupama i ako neko ne postuje navijacki kodeks uzeo bi top bre a ne pistolj! Sledeci put ili ista brojka ljudi na fer ili bice mrtvih...tako ja to gledam,pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA