Evo kako izgleda kad Englezi naprave koreografiju preko celog stadiona! (VIDEO)

Simpatizeri "tobdžija" su na utakmici osminefinala Lige šampiona napravilli koreografiju koja se mnogo češće može videti van Ostrva, nego među engleskim klubovima

  • 1

Potpuno atipičnu koreografiju za navijače sa Britanskog ostrva napravili su fanovi Arsenala pre početka utakmice između njihovog tima i Bajerna iz Minhena.

Oni su neuobičajeno za engleske tifoze napravili koreografiju od papira preko celog stadiona, odnosno svih tribina, u bojama svog kluba, a preko jedne strane su napisali velikim slovima Arsenal.

Ovo je nesvakidašnje zato što vrlo retko pristalice engleskih klubova prave ovakvu vrstu koreografije, koja je mnogo više karakteristična za fanove klubova u kontinentalnom delu Evrope.

Da li je ovo možda znak da navijači na Ostrvu sve više prihvataju trendove koje nameću pristalice drugih evropskih klubova, jer su takođe pre nekoliko godina pristalice Mančester Sitija preuzeli od simpatizera poljskog Leha, koreografiju da okrenu leđa terenu i skaču.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA