Ova Brazilka održava Lebrona u kondiciji (FOTO)

Atraktivna fitnes instruktorka Lais Le Deon glavni je razlog odličnih igara koje pruža Džejms s obzirom na to da se brine o njegovoj izdržljivosti

  • 7

Svi znaju ko je Lebron Džejms i nema sumnje da je velika većina upoznata sa njegovim košarkaškim sposobnostima, ali malo ko je upoznat ko stoji iza njegove fizičke kondicije. U pitanju je Brazilka Lais Le Deon čiji je glavni zadatak da brine o izdržljivosti jednog od najboljih košarkaša na svetu.

Brazilka, koja je rođena u Sao Paolu, vlasnica je neverovatnog izgleda i nije čudo što se Lebron odlučio za nju s obzirom da je njeno telo odličan pokazatelj njenog kvaliteta u radu.

Pre nego što je stigla u SAD živela je u Panami, Engleskoj i Italiji, a i sama ističe da joj je saradnja sa Džejmsom donela neverovatnu popularnost.

Upravo ta popularnost ''sredila'' joj je slikanje za poznate američke magazine koji akcenat bacaju na zdravo telo, ali i one koji u prvi plan ističu njenu ženstvenost.

Lais dosta vremena provodi u teretani vežbajući. Da nije uzaludno govore i rezultati, što njeni što Džejmsovi koji je pre neko veče ubacio 61 poen. Mada je ''Kralj'' u noći između utorka i srede zakazao, jer je promašio šut za produžetak.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA