Bajkovićev faul protiv Napretka bio za crveni karton! (VIDEO)

Sudija Jovanetić ocenjen je vrlo dobrom ocenom od posmatrača suđenja meča na "Marakani", ali posle pregledanog snimka, ta ocena je korigovana i arbitar će pauzirati

  • 13

Komisija za analizu suđenja imala je pune ruke posla i posle 18. kola Jelen Super lige, u kom su aribtri napravili nekoliko grešaka.

Pre svega treba istaći utakmicu između Slobode i Novog Pazara (1:2), u kojoj su Užičani drastično oštećeni odlukama Slobodana Veselinovića. To je utvrđeno pregledom snimka, a najveći propusti su bili nedosuđen penal za Slobodu i previd prilikom dodele kartona, kada je nepravedno isključen Raković.

Takođe je analiziran i jedanaesterac za Partizan na meču sa kragujevačkim Radničkim, kada su gosti postigli četvrti gol u pobedi od 5:0, ali je utvrđeno da je sudija Vlada Glođović dobro uradio pokazivanjem na belu tačku.

Komisija je na dnevni red stavila i meč na "Marakani" između Crvene zvezde i Napretka (4:1), gde je utvrđeno da je sudija Boško Jovanetić prilikom dosuđivanja penala za goste trebalo da pokaže golmanu crveno-belih Bobanu Bajkoviću crveni, a ne žuti karton.

Obrazloženje je da je Zvezdin golman napravio prekršaj nad Gavrićem u očiglednoj prilici za postizanje gola, što je automatski sankcija za crveni karton. Ovaj momenat se na snimku nalazi na 0:50.

Jovanetić je ocenjen vrlo dobrom ocenom od posmatrača suđenja, ali posle pregledanog snimka, ta ocena je korigovana i arbitar će pauzirati, manje od Veselinovića koji neće suditi na miminimum šest utakmica.

Komisija je konstatovala da je isključenje Bajkovića bio jedini propust Jovanetića, mada veoma važan za dalji ishod utakmice.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vica

    14. mart 2014 | 09:59

    i sta cemo sada....ocekujem da se oglase pecurke,limenke ili bilo ko drugi.Ne, sada cute mudro,do neke druge prilike povoljnije po njih.Eh,cemera i jada od kluba.

  • arsenal

    14. mart 2014 | 09:25

    pa normalno da je za crveni, identicna scena je bila na tekmi arsenal-bayern kad je koscelni dobio crveni

  • grobarbd

    14. mart 2014 | 11:47

    A ponisten cist go napretky,kad je sviran nepostojeci ofsajd,to se zaboravi odjednom?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA