≫ 

Porodična "drama" Cicipasa na ATP Kupu: Stefanos besneo i povredio oca, intervenisala majka!

 ≫ 

Grčki teniser u nastupu besa "šrapnelom" polomljenog rama naudio treneru i ocu Aposotolsu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zex
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Logika

    08. januar 2020 | 09:30

    Uhu, koliki komantari, sve čitam ne propuštam ništa, ala ste upravu, svaka čast, i sve je tako ne samo u sportu, moj sin, gospodina sam napravila od njega, a zauzvrat mi uleće u sobu i on bi da me ispsuje, tipično glupi postupak, da ne vređam seljake, seljačizam, prostoća i nekultura u 4 deceniju života, roditelji mu krivi, što ga mrzi, a i nije naučio da se bori, nego sve silom da dobije. E, pa, malo mućak.

  • Zex

    07. januar 2020 | 21:56

    Ta generacija igraca ce se ubijati međusobno godinama. Cicipas, Zverev, Medvedev, Rubljev, Tim, Nik. To su obicne cepanke koje mogu da pobede svakog kada im dodje dan ali nemaju glavu i konstantnost i to ce ih pratiti kroz karijeru. Na GS turnirima oni ce gubiti od autsajdera u ranoj fazi jer sve najbolje sto imaju oni daju protiv velike Trojke ako dodju do njih. Mislim da Federer, Djokovic i Nadal previse lezarno igraju te duele protiv njih i da je to razlog po nekog poraza. Generacija koja dolazi nece imati veliku trojku i dvojku vec ce deliti titule medjusobno sa ostalih 30 igrača. Izdvojice se top ten igraci ali to nije klasa kao velika trojka. Daleko su oni od njih. To je naucna fantastila, druga stvar ti mladi momci neće trajati kao Nole i ekipa, udarice brzo slava u glavu, novac devojke uspeh, onda sledi pad forme i krah. Trojka je nesto neponovljivo, imaju cilj da budu najbolji kao i Ronaldo i Mesi. Rad pobedjije.

  • Bradina

    07. januar 2020 | 21:55

    Nista cudno,pratim Cicipasa od,momenta kad je stupio na scenu a buduci je LAV(rodjen u znaku Lava),pa kad mu ne ide,razjari! Ali zasto teniseri poreklom ili rodjeni u Grckoj imaju te reakcije!?Kirios je poreklo Grcko,majka mu je Aboridzanka,pa se uzavrela krv izmesala.Cicipas od oca Grka,majka Ruskog porekla, i tu "uzavrela" krv!Zamislite sta ce se desiti kad ova dvojica ukrste rekete!Obojica nemaju kocnice a i nije ih briga!Potrebne su dublje analize pa bi psiholozi ili teniska organizacija trebala ozbiljno pozabaviti "izlivima besa" tenisera!Juce smo prisustvovali sceni Francuza koji je "pobesneo" i obrusio se na reket usput bacajuci flasice na teren!Dali ovaj sport stvara egomanijake koji se ne mogu pomiriti sa porazom i greskama tokom igre!?Povredjivanje skupljaca lopte,sudija, danas "strada" otac igraca,koji je pogodjen parcetom reketa u ruku,ali posledice su mogle biti opasnije da je taj komadic otisao ka glavi,ili ocima na primer!Visoke kazne za lomljenje reketa postoje,ali sta je za njih ta "tricava suma" kad mnogi od njih zaradjuju milione?Pocelo je ovo "divljanje od Nastasea,preko Mekinroa,a sad se nastavlja medju mladjim teniserima poput epidemije!Nisu imuni ni velikani ovog sporta!Secam se dobro da je i nas Novak jednom iskalio bes na reket.Nisam primetio da je to ucinio Rafa,ali dobro se secam pocetka Federera kad se slicno ponasao.Niko nije imun,ali postaje alarmantno,pa bi mozda suspenzija od turnira-dva imala smisla uz vecu novcanu kaznu,zar ne!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA