≫ 

Ova "mala" je čudo: Ćerka Dragutina Topića oborila lični rekord, ponosni tata sija od sreće!

Bravo za Angelinu!

  • 9

Pisali smo već o njoj, Angelina Topić (16) je nova velika nada srpske atletike u disciplini skok uvis, potvrdila je to još jednim ostvarenjem vrednim pažnje u prvim danima nove godine i najavila velika dostignuća u narednom periodu.

Angelina je ostvarila novi lični rekord preskočivši lestvicu na visini od 185 cm, demonstrirala još jednom da u njoj srpska atletika dobija "bisera", baš kakav je bio i njen otac, legendarni Dragutin Topić.

Upravo je "Top" ponosno objavio uspeh njegove ćerke, čestitao svojoj naslednici na velikom rezultatu, verujemo i sigurni smo, samo jednom od mnogih koji je čekaju.

- Prvo takmičenje u 2021. i lični rekord, norma za svetsko prvenstvo za starije juniorke i skok za prvo mesto na svetskim rang listama. Bravo Angelina! - napisao je tata Dragutin. 

Prvo takmičenje u 2021. i lični rekord, norma za svetsko prvenstvo za starije juniorke i skok za prvo mesto.na svetskim rang listama. Bravo Angelina! ❤Posted by Dragutin Topic on Saturday, January 9, 2021

Kako je krenula, neće uošte biti iznenađenje ako Angelina u sportu premaši rezultate slavnog oca, ali i majke, bivše srpske takmičarke u troskoku Biljane.

Video: Idiličan trening Ivane Španović u Dubaiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA