Mlade atletske nade i danas na Sajmu sporta: Ivana i Maša se družile sa mališanima na Adi Ciganliji

Danas je poslednji dan kada možete da posetite ovu sjajnu manifestaciju

  • 0
Sajam sporta, Srpski atletski savez

Foto: Nikola Anđić

Sajam Sporta ušao je u treći i poslednji dan. Skoro svi granski savezi predstavljeni su na Adi Ciganliji na desetom međunarodnom okupljanju, gde su mališani imali priliku da se upoznaju sa raznim veštinama, pa i da sami probaju pojedine sportove.

I ove nedelje se na Adi Ciganliji nalaze i predstavnici Srpskog atletskog saveza koji pokušavaju da našim mališanima približe "kraljicu sportova" i da im tako možda usade i prvu veliku ljubav prema ovom sportu.

Podsetimo, u petak su na štandu Saveza bili Adriana Vilagoš, Strahinja Jovančević, Aleksa i Boško Kijanović, juče se sa decom i ostalim posetiocima družila Natalija Dragović, a danas su na red došle naše mlade nade atletike, Ivana Ilić i Maša Rajić, koje možda i najbolje znaju kako da približe ovaj sport svima.

Svi koji su došli mogli su da se slikaju sa peharom koji se nalazio na štandu, sa maskotama ovogodišnjeg Svetskog dvoranskog prvenstva, ali i sa Ivanom i Mašom koje su nesebično izlazile u susret svakom detetu.

Ukoliko želite, još danas možete "skoknuti" do Ade Ciganlije, odnosno do njenih sportskih terena, gde se održava ova sjajna manifestacija.

Video: Naježim se kada spomenete to, ovo je podstrek da zasijamo: Jovančević o rezultatima naše atletike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA