Legenda tenisa stala uz Novaka: Ranije se umao tukao s Đokovićem, sad ga brani zbog pijanih navijača

Rodik podržao srpskog tenisera na Tviteru

  • 0
Endi Rodik, Novak Đoković Foto: Profimedia/AFP

Situacija na meču Novaka Đokovića i Enca Kuakoa u jednom momentu je izmakla kontroli, gde su na tribinama Rod Lejver arene bili i neki pijani navijači, koji su tu došli sa ciljem da provociraju Novaka.

Đoković je pokušavao da istrpi sve, sudija nije reagovao, a u jednom momentu je tokom četvrtog seta prišao i ušao u raspravu sa arbitrom, pokušavajući od njega da čuje šta će uraditi sa pijanim provokatorima.

- Celu noć ovo rade! Znate to i šta ćete da uradite s tim? Molim vas odgovorite - čekao je Novak, nakon čega mu se odgovor arbitra nije svideo.

- Šalite se sa mnom? Znate ko je to, momak koji je mrtav pijan, koji me provocira od prvog minuta, on nije ovde da gleda tenis, samo želi da uđe u moju glavu. Molim vas, šta ćete da uradite sa njim? Čuli ste ga minimum 10 puta, a ja sam ga čuo bar 50 puta tokom meča. Šta ćete da uradite? Zašto ne kažete obezbeđenju da ih izbaci sa stadiona? - pitao je Novak, dok je sudija iz stolice samo odmahivao glavom.

Provokatori nisu izbačeni odmah, ali jesu već u narednoj pauzi između gemova, kada je očigledno reagovao supervizor ili sami organizatori turnira, koji su shvatili da je sudija pao na ispitu.

U Novakovu odbranu stao je i Endi Rodik, koji je rekao da se Novak odlično nosio sa situacijom i da je maksimalno smireno u datoj situaciji pitao sudiju da reši ovaj problem.

Interesantno je i da Rodik svojevremeno nije bio veliki ljubitelj Đokovića, a dok su igrali bilo je čak i tenzija i problematičnih situacija, kada su se jednom, prema njegovim rečima, umalo i potukli u svlačionici, što je kasnije pokušavao da ublaži.

- Novak je ovo rešio najbolje što je mogao. Bio je jasan u objašnjavanju problema i smiren kada je pitao kako će sudija pomoći u rešenju problema - napisao je Rodik na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA