≫ 

Prvi pozdrav Đokovića i De Minora posle prozivanja zbog vakcine: Novak ga ponizio, ali je ispao čovek na mreži

Gledao je Australijanac što pre da se skloni sa terena posle ovog gaženja

  • 3
Novak Đoković Printskrin: Twitter.com/@AustralianOpen

Novak Đoković je brutalno ponizio Aleksa de Minora u osmini finala Australijan opena, gde je slavio sa 6:2, 6:1, 6:2 i dominantno se plasirao u četvrtfinale u Melburnu, gde ga čeka Andrej Rubljov.

Novak je demolirao Australijanca, bila je to igra mačke i miša na terenu, zbog čega se i Kirjos oglasio brutalnim komentarom iz bolnice posle operacije.

Imao je Novak sasvim sigurno u glavi i to da ga je De Minor prošle godine ismevao kada je dolazio u Australiju sa medicinskim izuzećem od korona virusa.

De Minor je tada davao sarkastične komentare i ismevao je Novaka na konferenciji pred turnir, a nije mu ni u jednom momentu dao podršku kada je doživljavao torturu i bio zatočen od strane vlasti ove zemlje.

Novak očigledno to nije zaboravio, pa je odlučio da podeli tenisku lekciju De Minoru, koga je bukvalno osramotio u njegovom dvorištu.

Nakon što ga je ponizio na terenu, Novak je ipak ispao čovek i na mreži mu je pružio ruku iskreno. De Minor je gledao da što pre pobegne sa terena, pa je samo izustio koju reč i čestitao rivalu koji ga je isprašio.

Nakon pozdrava, Novak je imao "onaj" pogled, koji jasno govori da sa njim nije pametno šaliti se i ismevati ga, jer to kasnije može da vam se obije o glavu. To je De Minor osetio sada na najbrutalniji način.

Novak će u sredu, najverovatnije ponovo u noćnom terminu na Rod Lejver areni (oko 09.00 po vremenu u Srbiji), igrati četvrtfinale protiv Rusa Andreja Rubljova.

Video: U ovom hotelu su Australijanci zatočili Novaka, danas izgleda još jezivije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taralino

    23. januar 2023 | 12:48

    De Minor ,sad znas kako je biti malo ponizen,bolje ti je zacepi.Nole GOAT 🇷🇸

  • xxx

    23. januar 2023 | 13:31

    de minor(malim) , pa da minoran je svakako hajajaj

  • Puz

    23. januar 2023 | 22:04

    Dobro si ti rodjo nasao put do svlacionice posle ovog nokauta u trecoj rundi. Otresao te Novak kao pace glistu. Idi kuci i budi srecan sto ti nije spakovao i dve porcije krompira za usput, da pocastis malo i zemljake iz publike. Iduci put pamet u glavu pre nego pocnes bilo koga da omalovazavas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA