≫ 

"Održavao sam zdravu distancu": Novak "pecnuo" rivala koji ga je prozivao za vakcinu

Jak odgovor na prozivanje pre godinu dana

  • 1
Novak Đoković, Aleks de Minor, Australijan open 2023 Foto: Jason Heidrich/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Novak Đoković je bio dominantan protiv Aleksa de Minora u osmini finala Australijan opena, koga je savladao sa 6:2, 6:1, 6:2 i plasirao se u četvrtfinale, gde ga čeka Andrej Rubljov.

Ovom brutalnom partijom Novak jee "riternirao" rivalu na pravi način za prozivanje za vakcinu pre godinu dana u Australiji.

Novak je u jednom momentu, tokom intervjua za Eurosport sa Barbarom Šet, koja ga je pre razgovora uštinula, da proveri da li je zaista ljudsko biće, pričao i o svom pogledu kojim je pokazao da "puca" od samopouzdanja i kojim je rivalu jasno stavio do znanja da nema čemu da se nada.

Tada je Novak iskoristio priliku da igrom reči možda i pecne De Minora za prozivanje pre godinu dana zbog vakcine, jer je rekao da je "održavao zdravu distancu".

- Da i ne, uvek imam veru u sebe i u svoje kvalitete i sposobnosti, znam da mogu da pobedim svakoga kada igram ovako. U isto vreme imam poštovanje za njega i razumem da mečevi na ovom nivou mogu brzo da se preokrenu, kada igrate na Rod Lejver areni, publika je pokušavala da ga podigne i vrati u meč, ali nisam hteo da se to desi i održavao sam "zdravu" distancu celog meča - odgovorio je Novak.

Video: Ovako je De Minor prozivao Đokovića pre godinu dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA