Vreme čitanja: oko 1 min.

"Reći ću ti..." Sinerovog trenera pred meč sa Đokovićem pitali kakvu taktiku spremaju, odgovorio je uz osmeh

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vanjoci smatra da će oba tenisera biti agresivna, dok je apostrofirao i servis svog pulena

  • 0
Simone Vanjoci, Daren Kejhil Foto: Eurosport

Jedan od trenera Janika Sinera, Simone Vanjoci, pričao je za Eurosport pre meča koji Italijana čeka u polufinalu Australijan opena protiv Novaka Đokovića.

On je istakao da je Janik u sjajnoj formi i da u duelu sa Novakom mora da ima stabilan servis, sa više procenata ubačenog prvog servisa, dok je otkrio i da će tokom godine dosta raditi na slajsu, kako bi dodatno unapredio ovaj udarac.

- Mislim da je u sjajnoj formi, nije izgubio set, sačuvao je energiju i uvereni smo da može da odigra dobar meč. Mora da stabilizuje servis, više procenata na prvi servis, ono na čemu treba da radimo tokom ove godine jeste da unapredi slajs, da on ima više samopouzdanja da izvodi te varijacije. Mislim da smo zabavan tim, šalimo se, igramo karte. Daren je sjajan dodatak timu, jedan iskusan trener i nadam se i zbog njega da može da osvoji Australijan open - rekao je Vanjoci, koji je potom upitan i kakvu će taktiku imati za duel sa Đokovićem, ali je on ostao "zakopčan" i samo se nasmejao i dao odgovor u kojem nije želeo ništa da otkrije.

- Ovo ne mogu da vam kažem. I jedan i drugi će pokušati da budu agresivni. Reći ću ti posle meča - našalio se Vanjoci.

Meč između Đokovića i Sinera na programu je u utorak od 04.30, a prenos meča možete da pratite na Eurosportu 1, kao i tekstualno na Telegrafu.

Ko će pobediti na meču Novak Đoković - Janik Siner?

Glasajte

(Telegraf.rs)

Video: Navijači u Melburnu složni i uvereni u jedno: Đoković pobeđuje Sinera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA