≫ 

Novi horor pad Markeza u Heresu, završio je u bolnici sa kontuzijom vrata

Španac je ipak u dobrom stanju, nije teže povređen kao što je to bio slučaj prošle godine na istom mestu

  • 0
mark markez Foto: twitter/TomrodF

Moto GP kvalifikacije za trku u Heresu, za VN Španije, umalo su imale još jedan strašan epilog po šestostrukog šampiona "Kraljevske klase" Marka Marekza. On je doživeo još jedan krajnje dramatičan trenutak na mestu ge je u julu prošle godine pao i polomio ruku te je na duže vreme bio van staze. Imao je čak tri operacije na ruci.

Markez je ovog puta bolje prošao, bez preloma i težih povreda iako je opasno prizemljio i obrtao se sve do zaštitne ograde posle pada sa motora koji mu je proklizao u jednoj krivini.

- Sve je u redu, samo sam se uplašio - rekao je Mark Markes za portal DAZN kada je ulazio u svoj boks.

Pogledajte pad španskog asa koji nimalo nije izgledao naivno.

Markezu je odmah na licu mesta ukazana pomoć, brzo se pridigao ali je delovao ugruvano i potreseno jer je strah od nove teže povrede i daaje prisutan kod njega. Nakon odlaska u boks iz predostrožnosti je prebačen u lokalnu bolnicu gde mu je konstatovana kontuzija vrata.

DAZN navodi da je Markez dobio dozvolu lekara da vozi na četvrtom slobodnom treningu posle čega će se on boriti i za mesto u Q2 jer je na treninzima imao tek 12. vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA