I Vlahović video strašan sudar Mika Šumahera: Evo za koga srpski fudbaler navija na trci za VN Monaka

Fudbaler Juventusa je sa svojim saigračem pratio trku za VN Monaka

  • 0
Dušan Vlahović Foto: Instagram - Printscreen - Dušan Vlahović

Jedan od najboljih srpskih fudbalera, Dušan Vlahović koristi vreme po završetku sezone da se maksimalno opusti i regeneriše za izazove koji ga očekuju na jesen, a to su pre svega nova sezona u Seriji A, ali i ono nama najvažnije - učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru sa reprezentacijom Srbije.

Danas je na programu trka Formule 1 za Veliku nagradu Monaka tokom koje je došlo do stravične nesreće u kojoj je bolid Mika Šumahera, sina Mihaela Šumahera, bio bukvalno prepolovljen. Trka je potom prekinuta, istaknuta je crvena zastavica, dok vozilo nije uklonjeno sa terena.

Međutim, u goste najbržem "cirkusu" na svetu došao je i pomenuti Vlahović i to zajedno sa Federikom Kjezom, saigračem iz Juventusa. Obojica su očigledno veliki zaljubljenici u Formulu 1, pa ne čudi što su se našli i pored same staze.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari)

Naime, oni su pozirali pred jednim od Ferarijevih bolida u garaži, nakon što su najverovatnije dobili specijalnu pozivnicu da se priključe italijanskom timu. Sve u svemu, mogli su i izbliza da vide kako izgledaju ove supermašine vredne na milione dolara.

Video: Lazar Marković oženio bratanicu Zvezdana Terzića: Mladenci blistali, fudbaler kitio trubače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA