Hrvati u čudu: Da Srbi pošalju trubače iz Dragačeva, dominirali bi na Eurobasketu! (FOTO)

Susedi oduševljeni pobedom Orlova protiv Italije

  • 22

Ljubitelji košarke u Hrvatskoj razočarani su zbog neuspeha svoje reprezentacije, ali su imali lepe reči za pobedu Srbije protiv Italijana.

Dominirali su Orlovi protiv Azura u režiji Bogdana Bogdanovića, ali je sve ima mnogo jaču notu zbog toga što nema Teodosića, Jokića, Kalinića, Bjelice, Markovića, Raduljice...

Sale Đorđević je rutinirano odveo ekipu na megdan protiv Rusije (petak, 20.30), a posebno zanimljive komentare imali su hrvatski čitaoci portala Indeks.

>>>Da vratimo Rusima za ono što nismo u grupi: Đorđević smiren posle ulaska u polufinale (VIDEO)

>>>Luča i Gagi, eksplozija dvojice heroja koja nam je donela polufinale dok svi pričaju da je Srbija slaba (VIDEO)

>>>MUTIN VATRENI POLJUBAC: Kad Bogdanova trojka baci Nikolića u trans (VIDEO)

- Pre turnira ostali su bez četiri igrača iz prve petorke i bez sedam, osam standardnih reprezentativaca, a opet su u polufinalu! Zaista, Srbija je zemlja košarke - poruka je Indeksa, na šta su se čitaoci nadovezali.

- Svaka čast Srbiji (omima kojima smeta neka koriste npr. Zambija), igraju momci košarku vrhunski, na klupi imaju doktore ove igre i rezultat je tu. Može neko da ih ne voli, al košarkaško umeće se ne može osporiti.

- Momci igraju vrhunsku košarku, tu nikada nije bilo dileme... imaju glavu i rep, ne pucaju sa živcima i svaka im čast! Srećno dalje!

Ipak, najupečatljiviji je bio komentar koji je pecnuo i selektora Hrvatske, Aleksandra Petrovića.

Foto: Index.hr

- A k... Ovi da su poslali dragačevske trubače, ušli bi među najbolje ekipe. Čestitke! Ovaj Aleksandar ima bolji skauting od našeg blente!

Time se aludiralo na izjavu da su Rusi skautirani u potpunosti i savršeno pred duel koji su Hrvati izgubili u osmini finala.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MyrosCro

    14. septembar 2017 | 13:15

    Hrvat sam iz BiH i uvijek ali uvijek navijam za Srbiju u svim sportovima i timskim i pojedinacnim osim naravno protiv Hrvatske.Radujem se kao malo dijete plasmanu Srbije u Rusiju...inace bio i ostao navijac CZ...pozdrav mojoj familiji u Čačku

  • Veki

    14. septembar 2017 | 09:48

    Vidiš kako novinari mogu da zbliže i odvoje srne i hrvate. Samo odluče, hoće li ih zavađati ili zbližavati. Sve zavisi od naslova.

  • Distrikt

    14. septembar 2017 | 08:58

    Sve do trenera. Zna ko i kako najbolje igra..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA