POZDRAVITE JUNAKE IZ ISTANBULA: Poznat termin dočeka srebrnih Orlova posle Eurobasketa!

Biće upriličen doček Orlovima

  • 20

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je večeras da će svečani doček muške košarkaške reprezentacije Srbije, koja je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u košarci u Istanbulu, biti održan u ponedeljak, 18. septembra u 19 časova na platou ispred Starog dvora.

- Čestitam našim momcima na borbenosti i hrabroj igri, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Srbija je poznata po kvalitetnoj košarci, a ovi momci su naša nada i novi heroji naše zemlje. Ovo je neverovatan uspeh s obzirom na to da je ovo prva medalja na evropskom šampionatu posle mnogo godina, tako da su pokazali da Srbija jeste zemlja košarke. Pozivam sve Beograđane da zajedno dočekamo naše šampione i proslavimo ovaj neverovatan uspeh - rekao je gradonačelnik.

Srbija je izgubila od Slovenije sa 93:85 u finalu, pošto je bila nenadoknadiva razlika koju je napravio Goran Dragić, strelac čak 35 poena. Ipak, s obzirom na to da smo igrali u desetkovanom sastavu, momci su zaslužili i više nego sjajan doček!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA