≫ 

Finale Evrobasketa bez Jokića, Dončića i Janisa: Pobeda timske igre, Španija i Francuska odlučuju o tronu!

 ≫ 

Oba nacionalna tima stvorila su moćne selekcije, igrači nacionalni tim shvataju kao porodicu, a promene ne utiču na rezultat

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Перагеније
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sharcevic

    18. septembar 2022 | 18:13

    Pa to sam ja pisao na Telegrafu, da je sistem postavljen u koji igraci ulaze i izlaze i da to ne utice na rezultate. Selekcija tipa igraca utice a ne sam igrac. Pisao sam o spanskom pikenpopu koji nas je u izvedbi Italije unistio. Pisao sam da se i Francuska jedva odbranila od tog pikenpopa. Francuska koja je tipicni predstavnik Nba skole. Spanija u Italija koje su predstavnici spanske skole uzljebljenih pikenpop-ova, kombinovanih pikenpop i pikenrol, sa ili bez svicovanja. Sistem bez srljanja u kojem se uvijek zna sta se radi s loptom. Nema stajanja Micicevog i razmisljanja sta cu sad. Odbrana koja ide naprijed i nazad ko jedan. Koja moze da imobilizuje svakog napadaca isturanjem naprijed. Vidjeli smo moc tog sistema kod Izraela gdje smo bili pred porazom. Sto je najgore, trener izraelski je znao i prije utakmice da moze da nas pobijedi. Ali i ja sam znao da on zna. I crtao ovde sta Pesic mora da radi. Da izgubi protiv Poljske pa to se podrazumjevalo. Ali Pesic nista. TU sam vidio da Pesic nema pojma a ni njegovi pomocnici. Nije ovo od juce. Pa ja sam isto pisao i za Djordjevica. Za cijelu nasu propalu skolu kosarke, za koju sam prije 10 godina napisao da je na putu propasti. Da nam treba uzljebljenost i sablon. Igraci od 203 do 205cm koji nisu grmalji nego vretenasti gipki izdrzljivi lateralni i ortogonalni napadaci. To treba selekcionisati. Da li je Pesic analizirao izgubljene tekme Djordjevica? Ne. Mi smo na utakmici protiv Izraela potonuli i to je bio nas kraj

  • Перагеније

    18. septembar 2022 | 15:29

    Нисам сигуран да ћу гледати ни финале - то је другоразредна кошарка. ЗАТО је важно да моћни играју завршнице - замислите да није било Ђолета, Надала, или Федерера у финалима грен слемова... То све је, једноставно, ДОСАДНО.

  • petar

    18. septembar 2022 | 15:01

    Jokicu brate Srbine ako je po ovim podlim komentarima sektasa ne bi trebao vise igrati za Srbiju.Brate Srbija te treba ali ne treba foteljase propale drzave kao Danilovica i ostale.Sram vas bilo covek je dao sve od sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA