Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je malo ko video: Šabaza će Delije još više mrzeti! Nejpir se poneo nesportski i namerno udario Hangu

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Što mu je ovo trebalo?

  • 7
Šabaz Nejpir Printskrin: Euroleague

Ekipa Crvene zvezde je došla do veoma važne pobede u Milanu, gde su slavili protiv domaće Olimpije sa 76:62 u okviru 21. kola Evrolige, čime su se i vratili u borbu za plasman u TOP 10 ovog takmičenja, pošto im nedostaje samo dve pobede za tim mestom.

Ovaj meč je bio i ispraćen zbog činjenice da je podario duel između Zvezde i Šabaza Nejpira, igrača koji je sezonu počeo upravo u crveno-belom dresu, pre nego što se vratio u Olimpiju, a gde je bio i jedan od najgorih na terenu u redovima ovog kluba.

Šabaz je želeo da se pokaže i dokaže, ali sve što je uradio je išlo samo na sreću Zvezde. Navijači su na društvenim mrežama u šali rekli da je ovo i prvi njegov dobar meč "za" Zvezdu.

Ipak, jedna situacija je pokazala i da je Šabaz i dalje na neki način ljut na sve u Zvezdi, pošto je nesportski udario Adama Hangu u jednoj situaciji.

Naime, posle jednog duela, Hanga je prolazio pored, Šabaz Nejpir ga je udario sa leđa, oborio ga, a onda nije želeo ni ruku da mu pruži da ustane, što je rezultiralo daljim prozivkama i obostranom tehničkom greškom.

(Telegraf.rs)

Video: "Šuter, šuter, šuter": Majk Tobi se nasmejao na dovikivanje Šabaza Nejpira

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    11. januar 2024 | 23:45

    Ma…o njemu je suvišna svaka reč… daleko mu kuća

  • Miloš

    11. januar 2024 | 23:54

    Čim je Hanga onako poludio a do juče dijelili svlačionicu, znao sam da je neko s*anje bilo. Ovo malo ko nije vidio, a u te spadaju oni što bi trebali sve da vide. Trojica sudija, i svi u loptu gledaju stalno, i pored toga, čelendž ih osramoti često.

  • Losmi

    12. januar 2024 | 10:04

    Nula od coveka i profesionalca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA