≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nema predstavu o ABA, očekivano": Panter kapitenski stao u odbranu Partizana, odgovorio Parkeru na prozivke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kapiten crno-belih nije dozvolio treneru Asvela da proziva ovu ekipu

  • 0
Kevin Panter Foto: ABA liga - Dragana Stjepanović

Partizan je otputovao u Madrid, gde ga očekuju prve dve utakmice TOP 8 faze Evrolige protiv Reala iz Madrida. Crno-beli su završili regularni tok ovog takmičenja završili na visokom šestom mestu, čime su i zakazali duel sa "Kraljevskim klubom".

Iako se pred start sezone nadenuo cilj plasmana u TOP 8 Evrolige, sada su apetiti porasli. Želja crno-belih jeste i plasman u Kaunas na završnicu Evrolige, ali će do toga morati da dođu protiv veoma neugodnog rivala.

Pred ovaj meč u Madridu, Kevin Panter je dao intervju za "MozzartSport", gde je usput i odgovorio Ti-Džej Parkeru, treneru Asvela.

Naime, trener Asvela je isprozivao Žalgiris i Partizana rekavši da oni nemaju jaka domaća prvenstva, na šta se oglasio i Matijas Lesor, koji ga je ismejao. Nije mu dužan ostao ni Kevin Panter.

- Očigledno je da nema ni najmanju predstavu kakve su utakmice u ABA ligi. Niko nema predstavu dok ne dođe ovde da igra. Međutim to je donekle očekivano - rekao je Panter.

(Telegraf.rs)

Video: U stilu Nikole Jokića: Odlična asistencija FMP-a preko celog terena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA