≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve reči Željka Obradovića posle haosa u Madridu: "Ne mogu da verujem..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Partizana nije mogao da ostane imun na dešavanja

  • 12
Željko Obradović Printskrin: Twitter.com/ABA league

Nečuvena situacija u Evroligi na drugom meču TOP 8 je viđena između Reala i Partizana. Crno-beli su slavili i napravili i drugi brejk, ali pošto je viđena tuča i prekid meča. Na kraju su slavili sa 95:80, ali će meč ostati u senci haosa i povrede Dantea Eksuma.

Australijanac je nagrabusio ni kriv ni dužan, a nesportski i krajnje mučki, s leđa, udario ga je Žeršon Jabusele. Prema prvim informacijama do kojih je došao Telegraf, Eksumu je pukla tetiva na prstu noge, te će morati na štakama za Beograd, a ostavlja se pitanje - u kakvom će stanju ostati ovaj košarkaš.

Posle meča je govorio Željko Obradović, trener Partizana, koji je blago rečeno ostao užasnut čitavom situacijom.

- Postoji video i svi će videti kako je počelo, igrači su nakon toga pričali, došlo se do toga, to su nervi, šta god da kažete, ali ne verujem da se ovo desilo i to je kraj priče. Ne moramo da pričamo dalje o tome - rekao je Željko Obradović, koji je i sam rekao da ne zna šta je sa Danteom u ovom trenutku.

- Ne znam, izgleda loše, ne znam kako će biti, proverićemo sutra, imao je bol u nozi, tako da videćemo, moramo da proverimo da bismo razumeli šta je sa Eksumom - nastavio je Željko Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Eksumovom ocu obezbeđenje nije dalo da prođe do svlačionice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    27. april 2023 | 23:57

    Pa ti si doveo do ovoga. Ne foliraj se više. Puštao si tvoje igrače da divljaju, pogotovo Lesora. Puštali su vas u ABA da radite šta hoćete. Niko ne sme ni popreko da vas pogleda da im se ne svira faul. Vaši igrači namerno sapliću, udaraju, prave teske faulove koji se ne sviraju. Nema tehnickih, namernih, isključujućih. Igra se i sa 5 ličnih. Naviklo se to. Sad još Bodiroga u Evroligi pa će i tu da prođe.

  • Poštenje

    28. april 2023 | 00:09

    A kad Lesor bez razloga šaketa Petruseva onda vjeruješ sza je uradio a sad nevjerujes

  • Uzi

    28. april 2023 | 00:13

    Svaki put isti scenario institucije kosarke...Zasto je kaznjen lesor u aba ligi nesto ne mogu da se setim?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA