≫ 

UFC šampion ulazi u rijaliti: Habib Nurmagomedov oktagon menja srednjevekovnim kazakstanskim selom! (FOTO)

Oktagone las VEgasa i ostatka sveta, Habib će zameniti prirodnim okruženjem

  • 0

Sada već svetski poznati UFC šampion Habib Nurmagomedov oktagon, u kojem se najbolje snalazi, na neko vreme će zameniti srednjovekovnim kazahstanskim selom.

Kako prenose mediji u toj zemlji, Habib će biti jedan od voditelja popularnog rijalitija Nomad, koji je pandan mnogo poznatije Survajveru.

Snimanje programa planiano je za maj mesec, a prva epizoada trebalo bi da bude emitovana u februaru 2020. godine.

Ono što karakteriše ovaj šou jesu surovi uslovi u selu, 340 kilometara udaljenog od glavnog grada Astane, a sam fokus je, osim preživljavanja u +tradicionalnim uslovima i promocija kulture i običaja te zemlje.

Kada je reč o učesnicima, takmičiće se poznati sportisi među kojima će biti i osvajača medalja na olimpijskim igrama, a njihov zadatak će biti da obavljaju različite zadatke i odgovaraju na brojne izazove koji su zahtevni kako fizički, tako i intelektualno.

- Rekonstruišemo stari zamak i objekte za šou kako bismo stvorili srednjevekovno okruženje - istakao je Isilbek Ismagambetov, gradonačelnik Kazakstana.

Da pdosetimo, Habib Nurmagomedov je trenutno pod devetomesečnom suspenzijom, uz koju mora da plti i polamiliona dolarazbog incidenta posle duela sa Konorom Mekgregorom.

VIDEO: Habib: Biću godinu dana diskfalifikovan zbog meča sa MekGregorom, ne znam šta ću posle

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA