≫ 

Nurmagomedov beži od revanša, a ja sam spreman za njega: Mekgregor ponovo pecnuo Dagestanca!

Irac je izjavio da je za sve borce formalno u penziji sem za Nurmagomedova

  • 1
Konor Mekgregor, Habib Nurmagomedov, UFC 229 Foto: AP/Tanjug

Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov (poreklom Dagestanac) vraća se pod okrilje UFC i nastaviće svoju karijeru borca sedmog septembra na UFC 242, javio je ESPN. Nurmagomedov nije ulazio u oktagon od prošlog oktobra kada je pobedio Konora Mekgregora.

Njegova namera je da se bori protiv Žorž Sent Pjera što ranije nije uspeo da organizuje, a Sent Pjer je u međuvremenu objavio da se povlači, pa će rival biti Dastin Poarije.

Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov Foto: AP/Tanjug

Međutim, to vidno nervira Konora Mekgregora koji stalno proziva ruskog borca, jer ne želi da se suoči ponovo sa njim. Konor je gostovao kod Tonija Robinsa na njegovom podkastu i to je napomenuo da se Nurmagomedov uplašio revanša i da ga zbog toga izbegava.

Habib Nurmagomedov, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Očekuje se borba Dastija Poijea i Habiba Nurmagomedova u Abu Dabiju u septembru, tako da je Nurmagomedovov tim izjavio da je Habib za sada odbio da se ponovo bori sa Konorom Mekgregorom.

- On beži od mene, a ja sam ovde i spreman sam da se borim - rekao je Mekgregor i na pitanje Tonija Robinsa da li to znači da je on u penziji za sve osim sa Nurmagomedova, Konor se nasmejao i kratko odgovorio:

- Da, upravo tako - rekao je Konor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    24. maj 2019 | 02:01

    Da beži od tebe možda zato da ti ne bi opet iskrivio facu i da ga ne bi ti na kolenima molio za oprost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA