≫ 

Išao sam na žurke sa ljudima, pa orgijao sa njihovim majkama i sestrama: Šokantno priznanje Tajsona

Buran je bio život Gvozdenog Majka

  • 4
majk Tajson foto: youtube/Good Morning Britain

Bokserska legenda Majk Tajson sa svoje 53 godine proživeo je što mnogi ne bi za nekoliko života. Vrtoglavi uspon u karijeri doneo mu je sve o čemu mnogi sanjaju, slavu i brdo novca za koje, ipak, nije bio spreman.

Kako je i sam priznao u svom najnovijem intervjuu o tim danima, nije "imao ideju kako da se nosi sa slavom i tolikim novcem".

- Kada sam bio mlad, bio sam životinja sa novcem - rekao je Tajson za emisiju "American confessed" na njegovom jutjub kanalu, prenose američki mediji.

- Davao sam novac j***** svima, bio sam na žurkama kod mnogih, spavao sa njihovim majkama, sestrama, sa njihovim rođakma... to su bile orgije. Bio sam lud. Bio sam bolestan, a nisam znao da sam bolestan. Kupovao sam kola mnogim devojkama.

Tajson je u svojoj burnoj karijeri, koju je prekinuo zbog ležanja u zatvoru zbog silovanja, zabeležio 50 pobeda na 58 mečeva.

Po završetku karijere je bankrotirao, upravo zbog raskalašnog stila života o čemu je kasnije pisao u svojoj biografiji.

- Nisam imao kontrolu u piću i hrani, spavao sam sa mnogo žena...

U međuvremenu, Tajson je, kako je rekao, drugi čovek pošto je uspeo da se izbori sa svojim demonima.

- Sada gledam samo kako da živim zdravije, i da budem moralan. Kada pogledam svoj život koji sam živeo nekada, shvatio sam da nikada nisam imao emotivni problem. Imao sam problem sa moralom, bio sam bez morala - rekao je jednom prilikom bivši svetski prvak i jedan od najboljih boksera u istoriji ovog sporta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. mart 2020 | 13:35

    Ko prizna pola mu se prasta!Majk je legenda boksa takva legenda se skoro nece roditi,mn9gim mladim sportistima kad udari u glavu naglo silna lova posandrcaju nacisto nerazmisljajuci da bi trebalo prvo sebe da obezbede u svakom smislu bas iz tih razloga da ne posandrcaju ,i mi imamo naseg Sasu Curcica koji je na slican nacin ziveo i isto tako zavrsio,ipak je NOVAC EKONOMSKA NAUKA

  • Sergej

    25. mart 2020 | 15:02

    Ja volim babe

  • ves77

    25. mart 2020 | 16:27

    Sve je stvar intelekta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA