Miočić dobio ozbiljne prozivke od Kormijea: Jedva čekam da se borim sa ovim likom

Stipe Miočić braniće titulu prvaka teške kategorije UFC-a protiv veterana Krisa Kormijea

  • 2
Stipe Miocic Foto: AP/Tanjug

Dogovoren je po mnogima najveći okršaj u istoriji teške kategorije UFC-a. Stipe Miočić i Daniel Kormie boriće se treći put nakon što su u prva dva okršaja ostvarili po pobedu.

Miočić je prvo 2018. godine izgubio naslov od legendarnog Amerikanca, a zatim se prošle godine vratio na tron nokautom. Trebalo je treću borbu imati puno ranije, ali su dogovore oko nje zaustavili Stipina povreda oka i pandemija korona virusa.

Sada se datum zna. Boriće se 15. avgusta na lokaciji koja još nije otkrivena javnosti, a Kormije je već počeo sa prozivkama.

- Ovo je borba za sve moguće nagrade. Odnos je 1-1, oba su meča završila nokautima i radilo se o sjajnim okršajima. Jedva čekam ponovno se boriti s ovim likom! Sad je vreme da se uhvatim posla i treniram više nego što sam ikad trenirao - napisao je 41-godišnji Kormier uz hashtagove #dvostrukiprvakuteškoj #dvostrukiprvakupoluteškoj.

Kormier je još ranije poručio da će mu ovo biti poslednja borba u karijeri u kojoj ima 22 pobede u 25 okršaja.

Stipe Miocic Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • supergnu

    10. jun 2020 | 14:55

    A cormier je cool ali stipe super lik totalno. Ugazice ga samo tako al moram da vidim za koju kintu se rokaju. Definitivno i UFC postaje montaza zesca...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

  • srb

    10. jun 2020 | 10:47

    Idemo DC!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA