≫ 

Zavirite u Mekgregorov pab vredan 2,3 miliona evra

Irski borac nastavlja da širi poslovnu imperiju

  • 0
Irski pub Konora Mekgregora Foto: Printskrin Instagram/thenotoriousmma

Irski UFC borac Konor Mekgregor je nedavno drugi put u karijeri izgubio od Dastina Poirijea, ali ga to nije sprečilo da samo par dana nakon velikog poraza nastavi da širi svoje poslovno carstvo.

Kupio je jedan pub u rodnom Dublinu. Platio ga je 2.3 miliona evra, što je trostruko veći iznos od onog koji je Stipe Miočić zaradio u svojoj poslednjoj borbi za pojas prvaka.

Mekgregor je na ovom mestu pre dve godine imao promociju svog viskije "Proper Twelwe" koja je bila veoma uspešna. Inače, pab se zvanično otvara 26. jula a zove se "Black Forge"

Pogledajte najbolje fotografije iz kluba

Podsetimo, za borbu protiv Poirijea, Konor Mekgrego inkasirao je čak 5.000.000 dolara. Sa druge strane, Poarijeru je pobeda donela samo 1.000.000 dolara.

Štaviše, kada se zbroje svi prihodi i bonusi od preostalih boraca na događaju, ukupna zarada iznosi oko tri miliona dolara. To znači da je Konor sam zaradio dva miliona dolara više nego sva 23 borca i borkinje zajedno.

Video: Dronom prikazano rajsko dvorište, kamere ušle u bioskop, SPA...Zavirite u Novakovu kuću u Marbelji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA